Ramona Olaru, adevărul despre Dani Oțil și Răzvan Simion. Detalii din culise despre matinalii de la Antena 1, ce nu știa nimeni: “Așa m-am simțit tot timpul” VIDEO EXCLUSIV

Detalii despre legătura cu Dani Oțil și Răzvan Simion

Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion formează una dintre cele mai bune echipe din România, iar fanii adoră să îi vadă în acțiune, de luni până vineri, la matinalul de la Antena 1. Superba asistentă de televiziune a vorbit, într-un interviu exclusiv Ego.ro, despre legătura pe care o are cu vedetele. Blondina a explicat că s-a simțit protejată încă din prima clipă și a primit doar sfaturi bune de la cei doi, fiind ajutată să evolueze.

Ramona Olaru, despre Dani Oțil și Răzvan Simion

Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion lucrează împreună de foarte mulți ani, astfel că fanii s-au obișnuit cu glumele spumoase spuse de aceștia în direct, la Antena 1. Vedeta a punctat că, atunci când se îndrăgostește, colegii săi se numără printre primele persoane care află noutățile din viața amoroasă:

“Nu chiar primii. Prima află prietena mea, cea mai bună sau cea mai apropiată. A doua zi când mă duc la muncă, află ei! Sunt cam acolo, pe primele locuri! Mai povestim, dar avem respect unii față de ceilalți și atunci nu putem pe post chiar tot ce aflăm, într-adevăr, unii despre ceilalți în pauze.”

“Au o oarecare grijă de mine în fiecare moment”

Mai mult, Ramona Olaru a explicat că Răzvan Simion și Dani Oțil mereu au fost alături de ea și au ajutat-o cu sfaturi pentru a evolua și a înțelege mai bine anumite situații. Astfel, de fiecare dată când asistenta își deschide sufletul, colegii săi au grijă să o asculte și să o înțeleagă:

“Da (n.r. se simte protejată)! Așa m-am simțit tot timpul, de când lucrez cu ei, de atâția ani de zile! M-am simțit nu doar protejată, parcă au o oarecare grijă de mine în fiecare moment sau în orice situație, fie că vorbim profesional sau personal. Poate că au avut grijă mai mult cu o vorbă bună sau un sfat încât să știu să procedez la următoarea întâmplare sau interacțiune cu presa sau cu anumiți oameni din online sau din viața reală. Sfaturile lor au contat tot timpul pentru mine și sigur datorită lor evoluez din ce în ce mai mult în fiecare zi! Nu chiar orice, dar, în mare parte, dacă eu îmi deschid inima în fața lor, sunt acolo!”

Ce spune despre operațiile estetice

Într-un alt interviu Ego.ro, Ramona Olaru ne-a vorbit despre operațiile estetice, explicând că nu și-a făcut nicio modificare la față, chiar dacă, de-a lungul timpului, mulți au acuzat-o pe vedetă de acest lucru:

„Nu știu dacă m-a mai deranjat ceva. M-au deranjat anumite zvonuri, când m-au pus în relații cu anumiți bărbați și eu eram doar prietenă sau verișoară. Am învățat să nu mai fiu deranjată. Mă bufnește râsul la articolele în care se scrie că am operații estetice la față: „Cum arată Ramona Olaru după ce și-a făcut operații estetice la nas și la obraji!”. Nu am nicio operație estetică la față! Nu am nimic la față! Am doar machiaj, îmi place machiajul! Eu umblu mult nemachiată. Nasul este de la natură, pot să vă arăt poze cu tata, care are același nas și aceeași aluniță. Nu am nimic la față, absolut nimic!”

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *