Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt. În ce domenii s-a implicat înainte de televiziune: “Mi-a plăcut să învăț!” VIDEO EXCLUSIV

Ce studii are vedeta

Ramona Olaru se află de mulți ani în emisiunea “Neatza cu Răzvan și Dani”, unde îi încântă pe telespectatori cu umorul său. Aceasta se bucură de succes în domeniu în care activează, fiind frumoasă, carismatică, mereu cu zâmbetul pe buze și cu vorbele la ea. Totuși, aceasta are numeroase diplome acasă, după cum ne-a dezvăluit în exclusivitate pentru Ego.ro, căci s-a luptat să învețe cât mai multe lucruri.

Ce diplome are Ramona Olaru?

Chiar dacă televiziunea este marea ei dragoste, Ramona Olaru a obținut numeroase diplome în diverse domenii până a ajuns unde și-a dorit, adică la emisiunea din care fac parte Dani Oțil și Răzvan Simion.

“Mai îmi vin prin minte. Mai ales când se ivesc anumite situații în viață, îmi aduc aminte că am fost acolo și știu multe lucruri din domeniile respective. Am mai multe diplome, nu doar pe cele pe care le-ai menționat. Am de cofetar-patiser, bucătar, barman, ospătar. Sunt inginer agronom în agricultură, am și masterat în agricultură durabilă.

Am multe! Mi-a plăcut să învăț, deși nu pare de multe ori! Nici nu vreau să arăt acest lucru pentru că nu trebuie să demonstrez nimănui nimic! Am studiat câțiva ani la facultatea de contabilitate, dar nu am terminat până la urmă! Nu era ceva ce îmi plăcea, nu eram cea mai bună la matematică. În fine, am de toate! Mă descurc în orice domeniu! În plus, am școala vieții!”

“Nu am niciun regret!”

Ramona Olaru nu regretă faptul că a ales acest domeniu. Vedeta și-a amintit de cum visa, în adolescență, să ajungă în platoul în care se află acum:

“Cred că este ce mi-am dorit cel mai mult de când am început să conștientizez lucrurile din jurul meu! (n.r. televiziunea) Nu am niciun regret! Este tot ce mi-am dorit să fac de la 14-15 ani, când i-am văzut prima oară pe băieți la televizor.

Erau la început, mi se păreau mișto! Tot ce se întâmpla acolo mi se părea colorat, amuzant, era o energie atât de bună! Mă gândeam la momentul respectiv cum aș putea să fac să intru în televizor, nu știam pe unde se intră ca să stau cu oamenii respectivi pe acel platou! Nu știam cum funcționează lucrurile, eram un copil crescut la fermă!”

Citește și Ce nu acceptă Ramona Olaru sub nicio formă. Asistenta TV nu s-a ferit să spună asta: “Pentru mine nu mai exiști!” VIDEO EXCLUSIV

Nu a avut emoții atunci când s-a întâlnit cu Răzvan Simion și Dani Oțil pentru prima oară

Chiar dacă i-a urmărit mult timp din spatele micilor ecrane, Ramona Olaru nu a avut emoții atunci când i-a cunoscut pe Dani Oțil și Răzvan Simion, cei care i-au devenit, ulterior, colegi:

“Nu! Am tupeu, dar și o încredere în mine incredibilă! Le-am dobândit în timp, de nevoie. Iată că am ajuns într-un punct foarte bun! De nevoie, probabil. (n.r. are alte diplome)

Mereu am zis că trebuie să am o bază, să am ceva ce pot să fac, care să îmi placă, dar și să pot să câștig din lucrul respectiv. Niciodată nu am uitat de posibilitatea de a fi aici! Chiar dacă eram în timpul facultății sau în timpul studiilor respective, băgam și câte o fisă la mediul în care sunt acum!”

Citește și Cum a făcut Ramona Olaru primii bani. Asistenta TV, decizie neașteptată la 12 ani: “Se întâmpla de 4 ori pe săptămână” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *