Ce afacere și-ar dori Ramona Olaru să aibă: “Mi-ar plăcea”. La ce obicei vrea să renunțe după ce se mută în noul apartament VIDEO EXCLUSIV

Vedeta Antenei a are planuri mari

Ramona Olaru și-a îndeplinit un mare vis și a reușit să își cumpere locuința ei, pe care o mobilează și aranjează după bunul plac. Asistenta de televiziune ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că își dorește să renunțe la un obicei pe care l-a avut până acum, imediat cum se mută în apartamentul propriu. Mai mult, ea ne-a vorbit și despre afacerea pe care și-ar dori să o aibă.

Ramona Olaru, despre obiceiul la care o să renunțe imediat cum se mută în noul apartament

Ramona Olaru se bucură enorm de faptul că și-a cumpărat propriul apartament, astfel că este extrem de ocupată în această perioadă pentru a se asigura că locuința o să fie așa cum își dorește. Totuși, vedeta vrea să renunțe la numeroase obiecte pe care le are înainte de a se muta, astfel că se pregătește să își doneze din haine:

“Nu am avut până acum nicio chestie de genul acesta, însă obișnuiam până acum, în toate locuințele în care am stat, să am foarte multe lucruri peste tot. Încălțăminte, haine, obiecte de toate felurile! Asta vreau să fac acum, să renunț la lucrurile acestea, să fie cât mai simplu tot, să fie aerat, liber, curat! Mă simțeam înghesuită, intoxicată cu atât de multe lucruri. Acum vreau să fie ușor mai liber! Donez! Eu oricum donez mereu. Donez haine, încălțăminte, nu am nicio problemă! Acum o să îmi fie mai ușor la mutare pentru că le triez. Păstrez ce este de păstrat și restul le donez!”

Citește și Ramona Olaru, adevărul despre Dani Oțil și Răzvan Simion. Detalii din culise despre matinalii de la Antena 1, ce nu știa nimeni: “Așa m-am simțit tot timpul” VIDEO EXCLUSIV

Nu refuză ideea de a se implica în domeniul imobiliarelor

Chiar dacă nu s-a gândit până acum să aibă afaceri în domeniul imobiliarelor, Ramona Olaru nu refuză această idee, mai ales după ce s-a ocupat singură de apartamentul său:

“Nu m-am gândit, dar astăzi aveam o discuție cu unul dintre dezvoltatorii de la care am luat apartamentul. Umblu să îmi aleg singură parchet și aflu tot felul de detalii. I-am spus astăzi: “Dacă mai umblu mult cu tine, s-ar putea să intru în business pentru că o să cunosc foarte multe lucruri și se pare că facem și bani din asta!”. Deci niciodată nu poți să știi!”

Citește și Ramona Olaru rupe tăcerea despre operațiile estetice și Mădălina Ghenea: “Cea mai mare greșeală!” VIDEO EXCLUSIV

Ce afacere și-ar dori să aibă

În același timp, întrebată ce afacere și-ar dori să aibă în viitor, Ramona Olaru a punctat că se gândește la o cafenea sau un restaurant. În plus, vedeta de la “Neatza cu Răzvan și Dani” are deja colegi implicați în acest domeniu, astfel că s-ar putea sfătui cu aceștia:

“Cred că mi-ar plăcea o cafenea sau un restaurant. Ceva fancy, mic, cozy și primitor, cu câteva mese și câteva scaune. Am mai mulți colegi băgați în industria aceasta, vreo 3, 4 chiar! 4 am! Nu m-am hotărât încă și nu am plecat în treaba aceasta. Oricum, la mine lucrurile vin fără să fie anunțate sau le iau așa cum vin în viața mea. Eu nu le gândesc foarte mult înainte. Să zic: “Eu în 2 ani vreau să am restaurant!”. Nu! Nu am făcut niciodată așa!”

Citește și Obiceiul la care Ramona Olaru renunță vara: „Oamenii trebuie să mă placă oricum”. Puține femei îndrăznesc să facă asta VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nuntă secretă în showbiz! Și-au unit destinele fără ca fanii să știe: “Andreea radiază de...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Acest bărbat a fost dat dispărut în 1998, la vârsta de 19 ani. Ireal unde...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop săptămânal 20-26 Mai 2024. Dragoste, Sănătate și Bani
Horoscop Iunie 2024: Surprize pentru bani, sănătate și dragoste
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *