De când nu se mai înțeleg de fapt prințul Harry și William. Toată lumea a dat vina pe Meghan Markle, dar nu ea este de vină

Relația dintre ei s-a degradat treptat

Scris de: Daoud Andra

29 Mar. 2024

Relația dintre prinții Harry și William s-a răcit treptat în ultimii ani, până când cei doi au ajuns să se îndepărteze foarte mult. Majoritatea oamenilor au pus acest lucru pe seama căsătoriei lui Harry cu Meghan Markle, însă se pare că cei doi frați nu se mai înțelegeau de multă vreme. Care au fost motivele care au dus la ruptura dintre ei.

Harry și William nu se mai înțeleg de 20 de ani

De când s-a căsătorit cu Meghan Markle, prințul Harry a luat o serie de decizii care nu au fost deloc pe placul familiei regale. Băiatul cel mic al regelui Charles a renunțat la mare parte din îndatoririle regale și a ales să trăiască în SUA, alături de soția lui și cei doi copii. Mai mult, la începutul anului trecut, Harry a lansat o carte autobiografică, în care a făcut o serie de dezvăluiri care nu au fost deloc pe placul familiei sale.

Mulți au pus pe seama căsătoriei cu Meghan răcirea relației dintre Harry și fratele său mai mare. De fapt, deciziile luate de mezinul lui Charles și al Dianei în ultimii ani doar au contribuit la ruptura de familie, pentru că aceasta se produsese cu mulți ani înainte.

Citește și: Meghan Markle își dorește neapărat o împăcare între Harry și fratele său William. Ce planuri are, de fapt

Potrivit presei internaționale, relația dintre cei doi prinți a început să se degradeze în anul 2002, când Harry a fost implicat într-un scandal major. Dacă fratele său mai mare a avut întotdeauna o imagine impecabilă, Harry a fost la extrema cealaltă. La începutul anilor 2000, prințul a apărut în presă într-un scandal legat de consumul de droguri.

”Personal, cred că William l-a șters mai mult sau mai puțin pe Harry din mintea lui, din viața lui și se concentrează pe rolul său, pe familia sa și pe ceea ce are de făcut. Și cred că el (n.r. William) nu îl mai consideră pe Harry o persoană importantă în viața lui, ceea ce este teribil de trist”, spune Jennie Bond, fost corespondent regal al BBC.

Toată lumea ii stie pe William si Harry, insa putini o cunosc pe sora lor. Cum arata Laura
Harry și William s-au îndepărtat în ultimii ani

De ce s-a supărat Harry pe William și Kate

Câțiva ani mai târziu, Harry a ținut din nou primele pagini ale ziarelor, cu un alt scandal. Prințul a apărut la o petrecere purtând un costum nazist, iar alegerea i-a înfuriat pe mulți. Harry a dezvăluit în cartea sa, ”Rezervă”, că a ales acel costum la sugestia fratelui său, William, și a lui Kate Middleton. Când a izbucnit scandalul, William și Kate nu și-au asumat nimic, în schimb Harry a fost în centrul unui linșaj mediatic și a fost nevoit să își ceară scuze public.

Citește și: Prințul Harry „regretă” și Meghan Markle „se luptă cu vinovăția” în legătură cu cancerul lui Kate Middleton

Autorul regal Robert Lacey a scris în cartea sa, ”Bătălia fraților”, că Meghan Markle nu a fost de acord inițial cu decizia lui Harry de a se îndepărta de familia regală. Cu toate acestea, căsătoria prințului Harry cu ea a contribuit decisiv la ruptura legăturii dintre el și familia regală.

Actrița a dezvăluit, la un moment dat, că s-a confruntat cu remarci rasiste la Buckingham, în perioada în care era însărcinată cu primul ei copil, Archie. De când s-au mutat în America, Harry și Meghan au limitat tot mai mult legăturile cu familia regală de la Londra. Cei doi au revenit în Marea Britanie pentru înmormântarea reginei Elisabeta a II-a, în toamna anului 2022. La încoronarea regelui Charles, pe de altă parte, Harry a venit singur și a stat doar câteva ore.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *