Decizia radicală luată de regele Charles în legătură cu fiul său, prințul Harry. Nu mai e cale de întoarcere în relația lor

Monarhul nu ar apela niciodată la ajutorul fiului său

Scris de: Daoud Andra

25 Apr. 2024

Decizia radicală luată de regele Charles în legătură cu fiul său, prințul Harry. Nu mai e cale de întoarcere în relația lor

Chiar dacă familia regală britanică trece printr-o situație dificilă, prințul Harry și Meghan Markle nu par să revină la sentimente mai bune. Mai mult, se pare că nu mai este nicio cale de împăcare între regele Charles și fiul lui cel mic, potrivit unui expert regal.

Relația dintre regele Charles și prințul Harry, tot mai rece

Multă lume se aștepta ca, după ce s-a aflat că regele Charles suferă de cancer, fiul lui cel mic să îi fie alături și să revină la sentimente mai bune. În realitate, lucrurile stau complet diferit. Nu doar că Harry își vede liniștit de viață în California, ci chiar face demersuri pentru a rămâne definitiv în America.

Acest lucru nu l-a lăsat indiferent pe rege, care a decis să taie complet legătura cu fiul lui de peste Ocean, potrivit presei internaționale. Un expert regal spune că monarhul nu va face niciodată un pas în direcția împăcării cu fiul lui cel mic și că nu îi va cere acestuia să își reia îndatoririle regale nici în cele mai negre scenarii.

Vezi și: Răsturnare de situație la o lună după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer. Ce a făcut Harry, Familia Regală nu se aștepta

Harry urmează să vină la Londra la începutul lunii mai, pentru jocurile Invictus. Mulți se întreabă dacă va veni singur sau însoțit de Meghan Markle și dacă își va face timp să își viziteze și familia, respectiv tatăl și cumnata, ambii bolnavi de cancer.

”Charles nu ar apela la el”

”Harry este așteptat să vorbească la Catedrala St. Paul din Londra pe 9 mai, pentru a marca cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus. Acestea au fost înființate de Harry când încă făcea parte din familia regală. Chiar dacă Harry ar implora să i se permită să se întoaracă să ajute, dacă tatăl său, regele Charles, s-ar îmbolnăvi atât de tare încât nu ar putea să își îndeplinească îndatoririle… Chiar și în scenariile ipotetice în care Harry ar putea dori să revină la îndatoririle regale, Charles nu ar apela la el”, a explicat expertul regal Tom Quinn, pentru The Mirror.

Vezi și: Marele regret pe care Regele Charles îl are în relația cu Prințul Harry. Erau foarte apropiați, ce a stricat însă lucrurile între ei

În tot acest timp, prințul Harry a depus acte pentru a dovedi că reședința lui este în California, în vederea extinderii afacerii pe care o are acolo. Ducele de Sussex se confruntă însă și cu anumite probleme, după ce câteva ONG-uri au cerut ca statul american să publice documentele pe care prințul le-a depus atunci când a aplicat pentru a primi viza. Mulți se întreabă dacă prințul a recunoscut consumul de droguri despre care vorbește în cartea ”Spare”, atunci când a făcut demersurile pentru a deveni cetățean american.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *