Marele regret pe care Regele Charles îl are în relația cu Prințul Harry. Erau foarte apropiați, ce a stricat însă lucrurile între ei

Iată ce și-ar reproșa suveranul!

În urmă cu 4 ani de zile, Prințul Harry s-a retras din Familia Regală a Marii Britanii și s-a mutat cu scandal în Statele Unite ale Americii. Nu singur, ci împreună cu partenera sa de viață, Meghan Markle, care i-a dăruit și doi copii, pe Archie și Lilibet. Înainte de a face acest pas, însă, el avea o legătură specială cu tatăl său. Iată ce își reproșează Regele Charles în privința relației cu fiul său cel mic!

Ce își reproșează Regele Charles în privința relației cu Prințul Harry

În anul 2020, Prințul Harry a luat o decizie care a uimit aproape întreaga planetă. El a ales să renunțe la îndatoririle regale și să se mute în SUA alături de soția lui, Meghan Markle.

Însă, de când Regele Charles și Prințesa Kate au fost diagnosticați cu cancer, Prințul Harry a reapărut în peisaj. Încă nu a revenit oficial în Familia Regală, dar există unele zvonuri că ar urma să facă acest lucru.

”Erau foarte apropiați și se înțelegeau de minune”

Faptul că Regele Charles trece printr-un moment greu a permis o reflecție profundă asupra relației sale cu fiul său cel mic. Potrivit expertului regal Ingrid Seward, suveranul regretă că nu a fost mai strict cu Prințul Harry pe parcursul copilăriei sale.

”Prințul Harry și Regele Charles erau foarte apropiați și se înțelegeau de minune. Cred că actualul monarh regretă că n-a fost mai strict cu Harry și William.”, a declarat Ingrid pentru Fox News Digital.

Citește și Ce nu a observat nimeni la Regele Charles, la slujba de Paștele catolic. Gestul subtil care arată cum se simte, de fapt!

Regele Charles, nemulțumit de educația pe care fiii săi au primit-o de la Prințesa Diana

Prinții William și Harry au fost crescuți și educați de mama lor, Prințesa Diana. Se pare că ea lua cele mai multe decizii legate de cei doi băieți ai săi. Acum, Regele Charles ar regreta că a lăsat totul pe seama ei.

”Diana îi lăsa să facă ce vor, în general, lucru care era practicat de mulți părinți la acea vreme. Îi lăsai pe copii să se adapteze singuri vieții, nu prea le impuneai nimic.

E posibil ca Charles să-și dea seama că ar fi fost mai bine ca fiii lui să fi avut o educație mai strictă, să fi avut mai multe limite. Toți copiii au nevoie de limite și nu cred că prinții britanici au avut prea multe”, a mai transmis expertul regal.

Citește și S-a aflat ce fel de cancer ar avea Regele Charles. Monarhului i s-ar mai fi dat doar doi ani de trăit, ce pregătiri se fac acum în Marea Britanie!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *