Prințul Harry „regretă” și Meghan Markle „se luptă cu vinovăția” în legătură cu cancerul lui Kate Middleton

Iată dezvăluirile unui expert regal!

Prințul Harry și partenera sa de viață, Meghan Markle, nu au deloc o relație apropiată cu cuplul format din Prințul William și Kate Middleton. În ciuda acestui lucru, însă, Ducele și Ducesa de Sussex i-au transmis cele mai bune urări Prințesei de Wales după aflarea veștii că aceasta suferă de cancer. Iată ce a mărturisit, în urmă cu puțin timp, un expert regal.

Dezvăluirile recente ale unui expert regal

Prințul Harry are probabil un sentiment de regret, iar Meghan Markle s-ar putea lupta cu vinovăția în legătură cu cancerul lui Kate Middleton, susține un expert regal.

După ce Prințesa de Wales a dezvăluit lumii întregi că suferă de cancer și că urmează un tratament de chimioterapie, Ducele și Ducesa de Sussex i-au urat acesteia ”sănătate și vindecare”. De asemenea, aceștia au transmis că speră ca Kate Middleton să fie ”capabilă să facă acest lucru în privat și în pace”.

De când au renunțat la statutul de membri ai familiei regale în 2020 și s-au mutat în California, soții Sussex au lansat acuzații și nemulțumiri împotriva monarhiei și a membrilor familiei regale, în special a Prințului William și a lui Kate Middleton.

Urmează marea împăcare dintre Prinții William și Harry?

Editorul regal al ITV, Chris Ship, a dezvăluit, recent, că Prințul Harry, împreună cu Meghan Markle, ”a luat legătura cu fratele său” după ce a aflat de diagnosticul lui Kate Middleton. Și, potrivit expertului regal și istoricului Dr. Tessa Dunlop, acest lucru ar putea deschide calea spre împăcare.

După ce Prințul Harry și Meghan Markle i-au transmis mesajul lui Kate Middleton, ”răutăcioșii au sărit pe internet cu acuzații de ipocrizie și furie, dorindu-și ca cei doi să ”tacă”.

În opinia lor, Ducele și Ducesa de Sussex nu aveau dreptul să vorbească, având în vedere criticile anterioare pe care Prințul Harry și Meghan Markle le-au lansat în direcția Prințului și a Prințesei de Wales.

”Certurile și tensiunile dintre frați sunt la fel de vechi ca și viața însăși, dar când lucrurile sunt la pământ – când cancerul bate la ușă – atunci ne amintim ce contează cu adevărat. Harry nu este diferit de noi toți în această privință.”, a mai transmis specialistul regal, potrivit Mirror.

Te-ar mai putea interesa și De ce a apărut Kate Middleton singură în videoclipul prin care a anunțat că are cancer. Motivul pentru care William nu a fost alături de ea!

Prințul Harry și-a vizitat tatăl în februarie

În luna februarie, Prințul Harry s-a deplasat în Anglia pentru a-și vedea tatăl, după ce acesta a fost diagnosticat cu cancer. Soțul lui Meghan Markle a declarat atunci că este convins că această afecțiune ar putea permite reconcilierea în cadrul familiei sale destrămate.

De asemenea, călătoria sa la Londra a stârnit numeroase întrebări şi speculaţii cu privire la o posibilă apropiere, sau cel puţin o întâlnire, cu Prințul William. Totuși, întâlnirea dintre cei doi frați nu a avut loc.

Te-ar mai putea interesa și Noul mesaj emoționant transmis de Kate Middleton după ce anunțat că are cancer. Ce a cerut Prințesa de Wales!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *