Dieta Ancăi Serea. Cum se menține în formă, după ce a născut 6 copii. Alimentele de care nu se atinge

Ce nu consumă Anca Serea niciodată

Scris de: Daoud Andra

27 Nov. 2022

Anca Serea are, la 41 de ani, o siluetă impecabilă. Chiar dacă a născut 6 copii, vedeta și-a revenit rapid în formă după fiecare sarcină și a scăpat rapid de kilogramele acumulate. Mulți dintre cei care o urmăresc s-au întrebat în ce constă dieta Ancăi Serea. Recent, soția lui Adi Sînă a dezvăluit secretele care o ajută să se mențină în formă.

Dieta Ancăi Serea, datorită căreia se menține în formă

Anca Serea este una dintre cele mai elegante și mai apreciate vedete de la noi. Mămică a 6 copii și femeie de afaceri, Anca este tot timpul activă, dar își face timp și pentru a avea grijă de ea. Soția lui Adi Sînă are câteva trucuri care o ajută să se mențină la același număr de kilograme de ani buni, în ciuda faptului că a dat naștere de 6 ori.

Dieta Ancăi Serea nu este una foarte restrictivă, după cum a dezvăluit chiar ea. Vedeta spune că nu este exagerată și chiar face excepții din când în când, atunci când merge la fast-food cu copiii. Nu consumă, în schimb, dulciuri, pentru că nu îi plac și nici în ceea ce privește carnea nu face excese. În plus, nu are vicii și spune că nu bea niciodată alcool.

„Da, evit să mănânc carne în cantitate foarte mare și nu prea mănânc zahăr. Nu sunt mare fan dulce. Nu. Și nu beau alcool, nu am băut niciodată. Pur și simplu nu am băut niciodată. Nu mă atrage deloc. Nu mi se potrivește. Cred că o femeie, în general, ar trebui să aibă o conduită și nu că aș avea ceva, Doamne ferește!, cu doamnele care consumă alcool, dar nu am încercat. Nu am fost curioasă. Nu am avut curiozitatea aceasta.”, a spus Anca Serea, pentru revista Viva!

Dieta Ancai Serea Cum se mentine in forma
Anca Serea nu face excese atunci când vine vorba despre alimentație

Ce le gătește copiilor

Chiar dacă este o femeie ocupată, Anca Serea își face timp să le gătească celor 6 copii ai ei. În prezent, doar 5 dintre ei mai locuiesc acasă, pentru că David, fiul cel mare al vedetei, este plecat la studii.

„Gătesc aproape orice. Prepar absolut tot. Să vedeți la mine pe Instagram! Dar pot să vă spun ce am gătit ieri. Am gătit o ciorbă din curcan cu multe legume și un ostropel de curcan cu piure. Unii au vrut piure, alții au vrut orez.

Mâncăm și cartofi prăjiți. Le fac cu șnițele sau cu grătar. În general, le dau cam ce își doresc. Nu le impun. Mai mergem și la fast-food, da. Nu sunt o mamă împătimită și nici o mamă cum s-ar crede, ca la carte. Și chiar le încurajez pe mămici ca, uneori, să facă excepții, pentru că excepțiile sunt sănătoase.

Nu le interzic, sincer, nimic din tot ce e cu măsură și cu echilibru. Nu ai ce să faci. Și dacă ar pleca de acasă, sunt adolescenți, nu poți să-i controlezi să nu mănânce. Mi se pare aiurea și nici nu sunt omul ăla.”, a mai declarat Anca Serea, pentru sursa menționată.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *