Ce a făcut public Anca Serea despre soțul ei, după 7 ani de căsnicie. De obicei se întâmplă invers

Anca Serea: „Eu sunt foarte relaxată”

Scris de: Daoud Andra

15 Nov. 2022

Ce a făcut public Anca Serea despre soțul ei, după 7 ani de căsnicie. De obicei se întâmplă invers

Anca Serea și Adrian Sînă formează un cuplu sudat și îi cresc împreună pe cei 6 copii ai lor. Cei doi împlinesc luna aceasta 7 ani de căsnicie, iar fosta prezentatoare TV a dezvăluit un detaliu surprinzător desprea ea și soțul ei. Din ce punct de vedere sunt inversate rolurile în familia lor.

Anca Serea, dezvăluire despre soțul ei, la 7 ani de când s-au căsătorit

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi au aniversat recent 7 ani de căsnicie, însă Anca Serea recunoaște că nu ține minte date exacte și că soțul ei este cel care își ocupă mintea cu astfel de amănunte. Deși în general femeile sunt mai atente la detalii și au memoria mai bună în ceea ce privește aniversările din relație, în cazul cuplului Anca Serea – Adi Sînă lucrurile stau invers: artistul este cel care ține minte aceste amănunte.

„Nu știu, nu am calculat. Nici nu țin minte. În noiembrie știu sigur, dar nu sunt bună la calcule, deși am terminat ASE-ul. Uite, dacă vrei îl întrebăm pe Adi, că el ține minte tot timpul. El ține minte, eu nu, din păcate. Nu știu de ce. El este cu aniversările.

Eu sunt foarte relaxată. Și dacă uită, ce să fac? Asta e! Nu am nicio problemă, nu mă deranjează. Nu sunt genul acela. Dorm liniștită așa, nu am ce să îi reproșez. Și uitarea e omenească. Ce să fac acum? Mai uit. Mai uită și el…”, a povestit Anca Serea, într-un interviu pentru revista Viva!

Ce a facut public Anca Serea despre sotul ei dupa 7 ani de casnicie
Anca și Adi, în ziua nunții

„Nu cred că trebuie o zi anume”

Vedeta a spus că nu are nevoie de o zi anume pentru a sărbători iubirea, alături de soțul ei. Atunci când există dragoste și înțelegere, fiecare zi poate fi prilej de sărbătoare pentru un cuplu.

„Dar nu cred că trebuie o zi anume ca să se întâmple lucruri frumoase. Dacă oamenii se iubesc, se iubesc și în restul anului, nu doar la aniversări. Nu mai știu dacă au trecut 6 sau 7 ani. Așa de mult? Eram însărcinată. Ba da, ai dreptate, sunt 7 ani. Că Moise a făcut 7 ani. Wow! Ce mult a trecut. Foarte mult. Doamne! Nu îmi vine să cred.”, a mai adăugat vedeta.

Anca Serea și Adi Sînă și-au făcut cadou recent o casă nouă. După îndelungi căutări și după ce au schimbat trei locuințe, cei doi și copiii lor au găsit, în sfârșit, căminul la care visau. Locuința a costat destul de mult, însă vedeta nu a dorit să dezvăluie suma plătită pentru vilă. A specificat însă că ea și soțul ei au făcut un efort financiar considerabil pentru a și-o permite.

În prezent, cuplul locuiește alături de 5 dintre cei 6 copii, băiatul cel mare al Ancăi fiind plecat la studii. Vedeta avea 2 copii atunci când l-a cunoscut pe Adi Sînă și au mai făcut împreună încă 4.

 

 

7 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.