Domeniul inedit ales de Connect-R, după ce o să se retragă din muzică. Artistul e vehement: „Am multe de oferit. Vreau să fac și altceva” VIDEO EXCLUSIV

"Viața nu înseamnă doar muzică"

Chiar dacă a susținut un concert excepțional de ziua lui, unde l-au acompaniat o mulțime de artiști și l-au aclamat numeroși fani, Connect-R este vehement cu privire la retragerea sa din industria muzicală. Acesta și-a construit o carieră explozivă, lansând hit după hit, însă simte că are multe de oferit și își dorește, așa cum a dezvăluit în exclusivitate pentru Ego.ro, să se reorienteze către un alt domeniu.

Connect-R, dezvăluiri despre retragerea din muzică

Connect-R, aflat la Radar de Media Summer Gala 2023, ne-a mărturisit că nu s-a gândit la retragerea din muzică din cauza oboselii, ci, mai degrabă, pentru că își dorește să se îndrepte către un alt domeniu destinat artei. Starul a explicat că este talentat și la pictură, astfel că are numeroase lucrări pe care nu le-a expus încă:

“Da. (n.r. încă se gândește la retragere) Nu de la burn out-uri, ci de la faptul că viața nu înseamnă doar muzică. Poate o să pictez, poate o să scriu. Da. (n.r. este talentat la pictat) Am făcute lucrări, dar nu le am expuse. Da, da. (n.r. sunt ținute în casă)”

Își dorește să expună lucrări de pictură

Connect-R s-a făcut cunoscut în industria muzicală, susținând de mulți ani concerte și lansând piese care au devenit hit-uri pe care nu mulți le pot uita. Cu toate acestea, cântărețul consideră că arta nu înseamnă doar muzică, astfel că își dorește să facă și altceva:

“Eu iubesc arta, scriu. Arta nu înseamnă doar muzică. Normal că așa m-am făcut cunoscut, dar am multe de oferit. Vreau să fac și altceva! Oricât de obositor ar fi, nu muncim pe șantier, hai să fim serioși! (n.r. domeniul muzical)”

Citește și “M-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație”. Adevăratul motiv al divorțului dintre Connect-R și Misha. A ieșit totul la iveală

Pictează alături de fiica lui

Mai mult, acesta se bucură de o fiică alături de fosta parteneră, Misha. Connect-R și Maya pictează împreună, astfel că micuța îi moștenește talentul. Cât despre lucrări, starul speră că o să expună câteva, în curând:

“Da, normal. (n.r. a pictat cu fiica lui) Eu așa zic, da! (n.r. că o să vedem lucrări expuse în curând)”

Citește și Ce plănuiește să facă Misha, alături de fiica sa și a lui Connect-R: „Mi-ar plăcea foarte mult”. Ce îi face Maya, la doar 9 ani VIDEO EXCLUSIV

Cum și-a anunțat retragerea

Recent, Connect-R participa în podcastul moderat de către Radu Țibulcă, unde anunța în premieră că se gândește să se retragă din muzică în maxim doi ani. Totuși, el nu o să le spună adio fanilor, după cum ne-a mărturisit, căci o să le pregătească surprize imense, fiind extrem de talentat.

“O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari. Vreo 4-5 în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta.”, a spus Connect-R, în podcastul lui Radu Țibulcă.

Citește și Vedeta cu care Connect-R are o legătură specială. Artistul nu s-a sfiit să facă aceste mărturisiri: „E o chimie acolo” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *