Ce plănuiește să facă Misha, alături de fiica sa și a lui Connect-R: „Mi-ar plăcea foarte mult”. Ce îi face Maya, la doar 9 ani VIDEO EXCLUSIV

Misha: „Se întâmplă când efectiv nu mai pot”

Misha și Connect-R nu mai formează un cuplu, însă sunt în continuare o familie frumoasă și au reușit să-și creeze o relație apropiată de dragul fiicei lor, Maya. Astfel că, în momentul de față, ambii experimentează preadolescența fiicei lor și încearcă să facă față împreună provocării. Misha a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu s-ar fi gândit niciodată că va face atâtea compromisuri în calitate de mamă.

Misha, despre cea mai mare provocare din viața ei

Pe Misha am întâlnit-o la evenimentul de lansare a celui mai nou sezon „Te cunosc de undeva!”, unde face echipă alături de Amna. Chiar dacă show-ul este o provocare pentru orice artist, pentru Misha este una dublă, mai ales că trebuie să se împartă între filmări și viața de mămică.

„Și mie mi se părea la fel de ușor când mă uitam de acasă. Bine, acum pentru mine este a doua oară când vin la „Te cunosc de undeva!”, dar formatul s-a schimbat total și este cel puțin de trei ori mai greu decât era. Când ești singur, ești doar tu, când ai făcut-o de oaie sau ceva ești tu cu tine, dar când ești și cu partenerul trebuie să ții cont și de el”, ne-a declarat fosta parteneră de viață a lui Connect-R.

Citește și: Anunțul făcut de Connect-R, la 4 ani de la divorțul de Misha. Fanii au fost luați prin surprindere

„O să fie ceva amuzant”

Pe de altă parte, artista are parte de toată susținerea lui Connect-R, dar și a partenerei sale de show, care la rândul ei este mamă. Pe cele două nu le leagă doar poveștile despre copii, pasiunea pentru muzică, ci și faptul că seamănă atât de mult încât parcă ar fi surori gemene.

„Toată lumea ne zice că semănăm foarte mult. Eu azi (n.r. eveniment de lansare a noului sezon „Te cunosc de undeva!”) mi-am pus perucă și nu mai semănăm atât de tare, dar semănăm, da. Chiar în sezonul în care am fost singură, a participat și ea, și atunci lumea ne confunda. Mă striga lumea ba Misha, ba Amna, pe ea la fel. Nu m-am gândit până acum să o imit, dar nu ar fi o idee rea. N-am încercat.

Citește și: De ce Connect-R nu ține post: „Ți-l imaginezi pe Hristos când a postit 40 de zile cu un frigider lângă el, mai mâncând un avocado, un strugurel?” VIDEO EXCLUSIV

Eu sper totuși să ne recunoască lumea așa individual. Să nu ne mai încurce. Mai ales acum că o să fim împreună. Chiar o să fie ceva amuzant. O experiență”, a povestit amuzată Misha pentru EGO.ro, completând că de când a ales să poarte peruci de tot felul de dimensiuni, culori, coafuri, lumea aproape că nu mai știe cum este ea cu adevărat în realitate.

„Dacă am o perucă neagră sau ceva mă întâlnesc cu cineva și se uită ciudat. În general mă recunosc oamenii, dar sunt persoane care se uită atent la mine și apoi vin spre mine și îmi spun că nu știau dacă să mă salute, nu erau sigure dacă sunt eu sau altcineva. Mi s-a întâmplat de multe ori asta”.

Misha experimentează preadolescența alături de fiica ei și a lui Connect-R
Misha, Connect-R și fetița lor

„Va veni ziua când vom cânta împreună”

Singurele persoane care o cunosc cu adevărat sunt membrii familiei și prietenii apropiați, însă de departe, fiica ei, Maya. Micuța, în vârstă de 9 ani, pare că nu este deloc impresionată de look-ul cameleonic al mamei sale, ba mai mult, nici nu pare atrasă de perucile ei.

„Fiica mea nu este pasionată de perucile mele. Încă nu este pasionată de așa ceva. Nu mai vrea nici să o pozăm. Acum vrea să se îmbrace doar cum vrea ea, să nu-i mai dau eu să se îmbrace”, ne-a declarat Misha, completând că pe lângă muzică, Maya este atrasă de tot ceea ce înseamnă tehnologie și, deși nu le mai dă voie părinților să o fotografieze și să o posteze în social media, micuța își dorește doar gadget-uri de ultimă generație.

„Desigur că este la curent cu tehnologia. Voia ultimul model de telefon. I-am zis să stea cuminte că o să-mi iau eu ultimul model, iar ea îl va primi pe al meu. Nu prea i-a convenit. Am dăți când las de la mine. Se întâmplă când efectiv nu mai pot. Cedez. Îi zic că îi iau ce vrea ea numai să mă lase în pace că sunt obosită”.

Citește și: E păcat sau nu să ne tatuăm? Ce spune preotul Mirea Vîrtejanu despre Connect-R, care are pe umăr chipul părinților: ”Tablourile se fac pe pânză, nu pe piele, iar recunoștinta se poartă în suflet”. Exclusiv

Pe lângă tehnologie, fiica lui Connect-R a moștenit pasiunea părinților pentru muzică și studiază diverse instrumente încă de când avea doar câțiva ani. Până în clipa de față niciunul dintre părinți nu a pus presiune pe ea și nu i-au cerut să scoată vreo piesă împreună, însă Misha se gândește din ce în ce mai serios la o colaborare muzicală cu fiica ei.

„Probabil că va veni ziua când vom cânta împreună. Mi-ar plăcea foarte mult. Nu ar fi o idee rea ca de 8 Martie, anul viitor, să avem o piesă mamă-fiică. Mi-ar plăcea super mult”, a mai povestit Misha pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *