E păcat sau nu să ne tatuăm? Ce spune preotul Mirea Vîrtejanu despre Connect-R, care are pe umăr chipul părinților: ”Tablourile se fac pe pânză, nu pe piele, iar recunoștinta se poartă în suflet”. Exclusiv

Connect-R susține că tatuajul e talismanul lui: ”Este ca un înger păzitor!”

Preotul Mirea Vîrtejanu, care slujește la Biserica Acoperământul Maicii Domnului, din București, este împotriva tatuajelor. Părintele susține, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nimeni nu are voie să intervină în lucrarea lui Dumnezeu: ”Este un păcat!”. Mirea Vîrtejanu a făcut referire și la tatuajul lui Connect-R, de pe umăr, cu chipul părinților: ”Recunoștința se poartă în suflet, nu pe piele!”.

Vedetele au trupurile pline de tatuaje, de tot felul, de la floricele și mesaje motivaționale, până la chipurile și inițialele celor dragi. Este însă bine sau nu să ne tatuăm? Iată ce spune preotul Mirea Vîrtejanu, care slujește la Biserica Acoperământul Maicii Domnului, din București:

”Tot ce a făcut Domnul a făcut bine, dar omul intervine asupra creației lui Dumnezeu. Nu e bine să umblăm la zidirea lui Dumnezeu, aceste tatuaje sunt alegerea lor, ei cred că-s mai interesanți așa. Dar, este un păcat. Îmi amintesc de un bărbat care în tinerețe își făcuse tatuaje de la urechi până la degete. Venise la un botez îmbrăcat la costum și la cămașă, dar nu se simțea bine. Acum era frustrat că se văd acele ciudățenii de pe urechi și de pe palmă, își ținea mâinile mai mult în buzunar”.

Părintele Mirea Vîrtejanu, despre cei care se tatuează: ”E un păcat!”

Părintele Mirea Vîrtejanu ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, și despre gestul lui Connect-R, care, dintr-o imensă dragoste pentru părinții săi, Rodica și Aurel, și-a tatuat pe umăr chipul lor, cu mesajul ”Supereroii mei!”:

”Tablourile se fac pe pânză, nu pe piele, iar recunoștința se poartă în suflet. Nici din punct de vedere medical nu este bine, să știți. Am înțeles că acele substanțe ar putea provoca cancer. În plus, cu timpul, pielea se mai lasă, devine un desen inestetic. E alegerea fiecăruia, la urma-urmei, dar e un păcat”.

Preotul Mirea Vîrtejanu
Preotul Mirea Vîrtejanu

Connect-R și-a mai tatuat și mesajul „Love Maya”, pentru fiica lui, dar și un trandafir imens pentru Misha, fosta soție.

Ce spune Connect-R despre tatuajul cu părinții lui: ”Simt că mă apără de necazuri”

Artistul piesei ”Vara nu dorm” este mândru însă de tatuajul cu părinții lui, pe care îl expune adesea, în fotografii, pe conturile sociale: „Este talismanul meu. Simt că mă apără de necazuri. Îmi poartă noroc. Este ca un înger păzitor!”.

Connect-R
Connect-R

Părinții lui Connect-R continuă să muncească, deși el îi răsfață:

„Mama merge şi acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum tata mi-a cerut să-i caut un contract într-un restaurant, unde să meargă să cânte”, a declarat artistul, recent, la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Connect-R: ”Mama este Dumnezeu, este cea mai tare ființă pentru mine!”

Cântărețul a vorbit la superlativ despre mama lui, Rodica, femeia care l-a susținut să devină artist. De fapt, ea i-a și dat banii pentru prima înregistrare în studio: „Mama este Dumnezeu, este cea mai tare ființă pentru mine, acea ființă jertfelnică. Mama este personajul principal din viața mea”, a spus el, la Kanal D, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

După ce s-a îmbogățit din muzică, Connect-R le-a cumpărat părinților o casă în valoare de 60.000 de euro: „Nu m-am mai simțit sărac, când i-am cumpărat casa mamei mele, de parcă ar fi un simplu obiect. Am plătit 60.000 de euro, absolut toți banii mei, știind că pot să fac imediat, înapoi, acei bani. Slavă Domnului, trăiesc bine din muzică! Banii m-au schimbat în bine. Jim Carrey spunea: ”Vreau să facă toată lumea bani, ca să vadă că fericirea nu e acolo!”.

8.6 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.