Anunțul făcut de Connect-R, la 4 ani de la divorțul de Misha. Fanii au fost luați prin surprindere

Connect-R: „Nu am meritat-o și nici nu o s-o merit vreodată”

Scris de: Daoud Andra

27 Oct. 2022

Anunțul făcut de Connect-R, la 4 ani de la divorțul de Misha. Fanii au fost luați prin surprindere

Connect-R și Misha au divorțat în urmă cu 4 ani, dar au continuat să o creastă împreună pe fetița lor, Maya. Acum, artistul a transmis un mesaj surprinzător pentru cei care îl urmăresc. El a lansat o nouă melodie cu un mesaj puternic și a simțit nevoia să le spună ceva celor care trec prin aceeași situație prin care a trecut el.

Mesajul transmis de Connect-R, la 4 ani de la divorț

Misha și Connect-R s-au iubit cu pasiune și s-au căsătorit în anul 2013. În timpul mariajului s-a născut fiica lor, Maya, însă câțiva ani mai târziu cei doi au decis să se separe. În anul 2018, Connect-R anunța că el și Misha au divorțat, dar că o vor crește în continuare împreună pe fetița lor.

Acum, la 4 ani de la divorț, artistul a lansat o melodie emoționantă, cu un mesaj puternic. Connect-R cântă despre acel moment în care părinții se despart, iar copiii suferă din cauză că nu îi mai au în preajmă pe amândoi. Cântărețul joacă rolul unui tată mult prea ocupat ca să facă parte din viața fetiței lui.

Melodia „Acasă” a ajuns la sufletele multora dintre cei care îl urmăresc pe Connect-R, iar artistul a simțit nevoia să mai transmită un mesaj. El s-a adresat celor care au trecut printr-o separare și au copii și a scris pe YouTube:

„Dacă mai poți schimba ceva în căsnicia ta o poți face chiar acum! Dacă ai încercat tot, încearcă să nu divorțezi și de copil! El vede diferit lucrurile! Acasă nu e un cămin, nici clădire, nici bucurie, nici extaz! Acasă înseamnă pace, înseamnă o conștiință împăcată!

Ești soț, soție, ești părinte, ești copil, dar mai presus de toate, ești dragoste, iar copilul tău are nevoie de ea! De despărțit nu v-ați despărțit voi doi, ci egourile voastre! Nu fi un ego și față de copilul tău! Pavel 13: Acum, dar rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea, dar cea mai mare dintre ele este dragostea”.

„Nu am meritat-o și nici nu o s-o merit vreodată”

Unii dintre fanii lui Connect-R au crezut că în piesă este vorba despre povestea lui și a Mishei, însă cântărețul a ținut să specifice că nu are legătură cu mama fetiței lui. El a declarat că fosta lui parteneră este o mamă foarte dedicată și o femeie pe care nu a meritat-o. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi sunt în continuare o familie, pentru Maya. Petrec mult timp împreună cu fetița lor, iar de sărbători și în vacanțe sunt tot timpul amândoi alături de ea.

„Personal vă spun că nu are nicio legătură cu Misha, o mamă desăvârșită și o soție incredibilă, pe care, uite, recunosc, nu am meritat-o și nici nu o s-o merit vreodată. Este o femeie impecabilă. Este doar transpunerea mea în toate situațiile în care o familie se poate despărți, transpunerea în pielea personajelor, nu mă privește pe mine sută la sută.”, a mai spus artistul, într-un filmuleț postat ulterior pe rețelele sociale.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *