Johny Romano, solistul făcut celebru de Connect-R, cântă 8 stiluri muzicale, iar engleza a învățat-o singur, acasă, în Ferentari. De ce genuri muzicale se teme, totuși, la ”Te cunosc de undeva” VIDEO EXCLUSIV

Artistul a dat lovitura, pe Internet, cu ”Na Janau”, hit produs de Connect-R

Johny Romano a devenit cunoscut încă de la primul lui single, „Na Janau”, produs de Connect-R,  care a văzut mare potențial în el. Piesa i-a adus nu doar un mare succes și popularitate, în zona de social media, dar și proiecte pe micul ecran. Noul concurent de la „Te cunosc de undeva” (Antena 1) a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că este autodidact și că și-a dat seama de talentul lui de-abia după ce a împlinit 19 ani.

„Îmi este frică să nu-mi pice rock metal. Nu știu dacă m-aș descurca”

Cântă trap, rap, pop, muzică lăutărească, dar și alte genuri muzicale, 8 la număr, iar limba engleză a învățat-o singur pentru a înțelege mai bine versurile cântăreților preferați, însă Johny Romano se pregătește să devină un artist complex. Tocmai de aceea și-a dorit enorm să fie parte din sezonul 18 al show-ului „Te cunosc de undeva” (Antena 1), emisiune care pune cântăreții în tot felul de ipostaze.

Nu face echipă cu Connect-R așa cum se aștepta toată lumea, cel care i-a fost și mentor încă de la debut, ci cu Rona Hartner.

„Îmi doream să ajung la „Te cunosc de undeva”. A fost un lucru pe care mi l-am dorit. Nu am făcut echipă cu Connect-R pentru că sunt de părere că este mai interesant așa. Sincer, cred că e mai interesant așa, să nu fim în echipă”, ne-a declarat Johny Romano, care mărturisește că a pășit însă cu ceva teamă, căci, deși nu pare, îi este teamă de anumite stiluri muzicale.

Johny Romano la Te cunosc de undeva

Teama de a nu le putea interpreta cum se cuvine.

„Îmi este frică să nu-mi pice rock metal. Nu știu dacă m-aș descurca. Nu-mi place deloc metal-ul ăla. Am din asta de rock în voce, adică rock normal mi-ar plăcea, Elvis, astea spre Michael, dar metal-ul acela cel mai rău nu știu dacă aș putea să-l cânt. Din nou, operă cred că nu aș putea cânta. E greu, foarte greu. Depinde acum și cât de deep (n.r profundă) e ca operă. Că dacă e ceva mai ușor aș putea”.

„Mi-am dat seama foarte târziu că pot cânta”

În vârstă de 25 de ani, Johny Romano este un adevărat fenomen pe TikTok, unde piesa „Na Janau” a făcut un adevărat spectacol. Poate că dacă această platformă era la fel de „puternică” în România, acum câțiva ani, tânărul ar fi cunoscut succesul mult mai devreme.

„Nu mă știa nimeni la 16 ani, cum aș fi putut să încep. Nici dacă ar fi fost atunci social media, nu cred că aș fi devenit cunoscut. La 16 ani nu prea eram „puternic”. Eu mi-am dat seama foarte târziu că pot să cânt. După 19 ani am realizat real că aș putea să fac muzică bună”, ne-a mai declarat Johny.

Cu toate că lumea se așteaptă ca acesta să cânte în fața prietenilor doar muzică lăutărească sau manele, Johny Romano ne surprinde și susține că în adolescență era mare fan Lil Wayne și Beyonce, iar piesele lor se auzeau pe străzile din Ferentari.

„Prima dată am cântat muzică lăutărească în fața prietenilor. Dar noi oricum eram obișnuiți, asta era distracția noastră. Dar așa prima piesă pe care am cântat-o în fața prietenilor, a fost piesa „A Milli”, cântată de Lil Wayne și apoi ceva cântat de la Beyonce, dar nu mai știu cum se numește piesa, am un lapsus”, a mai povestit Jhony pentru EGO.ro.

Johny Romano
Johny Romano

„Se merge la școală, la noi, în Ferentari”

Pe de altă parte, Johny Romano este dovada vie că nu ai nevoie de prea mult suport financiar pentru a reuși să răzbești în viață. Nu s-a ferit niciodată să ascundă faptul că s-a născut și că a copilărit în cartierul Ferentari, pe care de altfel încearcă să-l apere de imaginea creată în jurul lui.

„Acasă am învățat engleza, dar lasă-mă să te contrazic. Se merge la școală, la noi, în Ferentari. Chiar se merge la școală și sunt niște copii acolo foarte talentați, foarte pasionați de dans, de muzică și așa mai departe. De diferite arte. Doar că oportunitățile și oamenii care să te îndemne, să te încurajeze, lipsesc foarte tare în zona respectivă. Este un pic exagerat ce se spune despre zona respectivă, însă pe de altă parte are și un sâmbure de adevăr”, ne-a mai declarat tânărul, care simte că este de datoria lui să-și ajute semenii și să le întindă o mână celor care vor să-și depășească condiția.

„Aș face-o și fără să am milioanele alea de euro. Dacă aș avea mai mulți bani, cu atât mai bine, că aș putea să fac mai multe. Dar consider că poți să faci la orice nivel”.

Colaborare cu Mario Fresh

După succesul cu „Na Janau” au și început colaborările pentru Johny Romano. A cântat la Nervesea și Untold, dar și la alte festivaluri de muzică din România, dar a scos și piese alături de alți artiști cunoscuți din industrie. După piesa în colaborare cu Juno, tânărul artist se pregătește să lanseze un videoclip alături de Mario Fresh.

„Am o piesă nouă cu Mario Fresh și cu Renato. Aștept ultimul edit de la videoclip, o piesă superbă și de-abia aștept să apară. Am terminat videoclipul. După single-ul ăsta cred că undeva pe la jumătatea lui noiembrie am o piesă în colaborare nouă și așteptăm să se confirme totul”, a mai declarat Johny Romano pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *