Fiica lui Connect-R și a Mishei a făcut primii ei bani din muzică: ”Am mutat-o pe Maya de la școala unde era” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta a făcut dezvăluiri surpriză

De anul trecut, fiica Mishei și a lui Connect-R este elevă la Colegiul Național ”George Enescu” unde studiază pianul și compune diverse partituri. Până acum nu și-a manifestat dorința de a urca pe scenă alături de tatăl ei, însă, în vacanța de vară, după ce a fost remunerată pentru prestația ei, micuței a început să-i placă viața de artist. Misha a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu o fortează să facă nimic din ceea ce nu își dorește, însă se bucură când vede că vrea să le calce pe urme.

Motivul pentru care Misha și Connect-R și-au mutat fetița la altă școală

Misha și Connect-R se pregătesc să o ducă pe Maya în prima zi de școală și, pentru că a trecut deja în clasa a treia, emoțiile nu mai sunt la fel de mari ca în prima ei zi.

”Am trecut clasa a treia. Am mutat-o pe Maya de la școala unde era la Colegiul ”George Enescu”. La școala la care era înainte avea uniformă și nu aveam voie fără uniformă, dar aici, Slavă Domnului, nu. Eu mă bucur pentru că sincer era un chin cu uniformele. La două zile spălam uniforme. Dacă nu era călcată înnebuneam”, ne-a povestit Misha, completând că, deși la școala unde studiază acum fiica ei nu se impune o uniformă, asta nu înseamnă că la 9 ani o lasă să se îmbrace cu haine de brand sau să se accesorizeze.

”Aici, la Școala de Arte, nu mai avem, dar nu o las în niciun caz să meargă la școală neadecvat. Adică cu vreo ținută cu brand-uri. Exclus. Deja a început să ceară haine, să zică ce vrea. În general îi iau, dar în ultima perioadă am început să-i punem condiții. Adică dacă face un lucru atunci primește, dacă nu, nu. Nu merge tot timpul. Cel puțin cu taică-su. La mine dacă am zis, am zis, dar la el e ceva…Dacă se preface că lăcrimează un pic, atunci e gata. Îi ia instant ce vrea”.

”Mă duc cu lacrimi în ochi de bucurie că am și eu mai mult timp liber”

Extrem de sinceră, Misha a avut curajul să rostească cu voce tare ceea ce mulți părinți o spun doar în gând, și anume că începutul școlii înseamnă și un moment de respiro pentru ei, cel puțin în perioada când cei mici sunt la cursuri.

”Nu mă duc chiar cu lacrimi în ochi. Mă duc cu lacrimi în ochi de bucurie că începe școala și că am și eu mai mult timp liber pentru mine. Dar în rest așa nu avem emoții. S-a obișnuit aici la școală, este ok. Este mare. De acum o să mai am emoții la clasa a5-a, poate, deși cred că la liceu. Nu știu dacă o să fiu așa panicată. Oricum ai emoții toată viața, mai ales că acum fiind la Liceul de Artă au tot timpul examen la instrument și atunci chiar stai cu emoții. Pian face”, a declarat amuzată artista.

Premieră pentru Maya

Cu atât mai mult cu cât școala vine pentru Maya după o vacanță de vară extrem de agitată, încărcată cu evenimente, printre care și debutul ei ca artist în industria muzicală din România, artist care este recompensat pentru prestația lui.

”A luat-o Relu la mare, a avut câteva concerte și a luat-o cu el, la sfârșit a luat-o pe scenă și a pus-o să cânte la clapă, să-și cânte piesele ei. Le-a cântat super bine. Adică i-a plăcut. A primit și bani că na, a prestat. Acum abia așteaptă să mai meargă cu el la concerte. Urmează să scot și eu piesă nouă, deci să mă urmăriți că e ceva la care nu vă așteptați”, a mai povestit Misha pentru EGO.ro.

 

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Lovitură SUPREMĂ pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în închisoare
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *