Mărturisirea făcută de Misha, după ce Connect-R a recunoscut că a înșelat-o în timpul mariajului. Puține femei ar reacționa așa

Ce spune Misha, după ce tatăl fiicei sale, Connect-R a recunoscut că a înșelat-o în repetate rânduri.
Mărturisirea făcută de Misha, după ce Connect-R a recunoscut că a înșelat-o în timpul mariajului. Puține femei ar reacționa așa

Connect-R a uimit pe toată lumea cu dezvăluite făcute în cartea „Din livada cu nuci”. Celebrul solist a recunoscut că este vinovat de destrămarea mariajului cu Misha. Cum a reacționat aceasta?

Mărturisirea făcută de Misha, după ce Connect-R a recunoscut că a înșelat-o în timpul mariajului

Connect-R și Misha au fost căsătoriți timp de cinci ani, însă în 2018 au anunțat că divorțează. Separarea lor a luat pe multă lume prin surprindere, mai ales că nu se știa că aveau probleme în căsnicie. În realitate, însă, lucrurile stăteau cu totul diferit. Deși s-au despărțit, Connect-R și Misha au păstrat o relație bună de dragul fiicei lor.

Recent, Connect-R a rupt tăcerea și a dezvăluit de ce a divorțat de Misha. În noua sa carte lansată, „Din livada cu nuci”, artistul a povestit detaliat că i-a fost infidel blondinei, însă ea nu l-a putut ierta.

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț. Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au tot adunat până într-o zi, când a luat decizia de a divorța. Astăzi, în noua mea stare nu aș mai avea de gând să înșel, nici gând să mai beau, nici gând să mă mai droghez, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om. De ce n-a zis acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm.

N-a zis pentru că este o femeie orgolioasă, mai cred că a fost rănită și că și-a pierdut încrederea în mine. Și a rămas cu trauma provocată de mine, n-a putut să treacă. Chiar dacă, în anumite momente, aș fi sperat la o împăcare, cu prima ocazie, îmi reproșa tăios toate gesturile mele de trădare. Mă făcea să mă simt ultimul om, n-a putut să creeze pacea în casă. N-a putut să treacă peste momentele mele de rătăcire. Eu le lăsasem mult în urmă. La mine nu mai funcționau reproșurile pentru că știam cine sunt și cum m-am schimbat.

Ea mă vedea că sunt altfel, mă vede acum că m-am schimbat, dar nu acceptă împăcarea. Cel mult o ușă întredeschisă. E vorba de orgoliu și neîncredere. Are teamă că se pot repeta trădările mele și nu vrea să mai trăiască nicio dezamăgire. E Rac, e familistă convinsă, a renunțat la o carieră națională și internațională ca să fie cu mine, ca să se nască fata, iar eu am răsturnat masa, am trădat-o. Eu înțeleg dezamăgirea ei și nu îmi refac viața!”, a mai povestit artistul în cartea sa „Din livada cu nuci”.

Ce a declarat Misha, după ce fostul soț a recunoscut că i-a fost infidel

După ce Connect-R a făcut aceste destăinuiri publice, Misha a făcut și ea primele declarații în acest sens. Vedeta a precizat că nu are de gând să-și refacă viața prea curând.

Și Connect-R a mărturisit, de asemenea, că nu va dori să cunoască o altă femeie, până când mama fetiței lui nu va întâlni alt bărbat.

„E o chestie care vine de la sine, la fiecare dintre noi care va dori să facă pasul ăsta. Momentan, nu e cazul la nici unul dintre noi. Nu am de gând să îmi refac viața, nu îmi stă gândul la așa ceva. Sunt axată pe carieră, urmează să scot câteva piese și mă axez foarte tare pe treaba asta. Chiar nu îmi arde de așa ceva în momentul de față. Nu simt nevoie, nici nu aș avea timpul necesar să aloc unei relații. Dacă el va aștepta ca eu să fac pasul ăsta, va avea de așteptat mult și bine”, a spus Misha, pentru antenastars.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *