Drama prin care trece actorul Bruce Willis. A renunţat la actorie după ce a fost diagnosticat cu o boală gravă

Bruce Willis, diagnosticat cu o afecțiune gravă a creierului. Actorul de 67 de ani renunță la actorie.
Drama prin care trece actorul Bruce Willis. A renunţat la actorie după ce a fost diagnosticat cu o boală gravă

Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, a fost diagnosticat cu o boală gravă a creierului. Este vorba de afazie, o afecțiune care îl împiedică să comunice normal. Drama prin care trece actorul Bruce Willis l-a obligat să se retragă din lumina reflectoarelor. Familia lui a făcut un anunț pe rețelele de socializare, însă managerul lui nu a spus până acum nimic în plus.

„Pentru susținătorii minunați ai lui Bruce, ca familie, am vrut să împărtășim cu voi faptul că Bruce se confruntă cu niște probleme de sănătate. Și că recent a fost diagnosticat cu afazie, care îi pune în dificultate abilitățile cognitive”.

Actorul Bruce Willis a decis să renunțe la actorie

Din această cauză, Bruce Willis este nevoit să se retragă din activitatea sa artistică, a mai precizat familia acestuia.

„Este o perioadă foarte grea pentru familia noastră. Și ne exprimăm aprecierea pentru dragostea, compasiunea și susținerea voastră. Vom trece prin această experiență ca o familie puternică și unită. Am vrut să-i includem și pe fani în această poveste fiindcă știm cât de mult înseamnă pentru voi. Și, de asemenea, cât de mult însemnați voi pentru el”, se mai arată în postarea de pe Instagram.

Drama prin care trece actorul Bruce Willis i-a întristat pe fanii lui, care mai sperau să-l vadă jucând în filme.

Cât de periculoasă este afazia

Afazia este o afecțiune ce afectează creierul în urma unor leziuni cerebrale. Acestea pot fi dobândite prin mai multe modalități. În general, cauza care duce la asta este o tulburare vasculară, care poate fi un atac vascular cerebral sau hemoragie cerebrală, infarct cerebral sau apoplexie.

Afazia afectează limbajul, astfel că poate cea probleme de comunicare, de înțelegere sau exprimare a cuvintelor sau a echivalentelor nonverbale ale cuvintelor. Afazia are mai multe tipuri, în funcție de cât de grav afectează capacitatea de comunicare.

Unele dintre persoanele afectate își pierd complet capacitatea de a vorbi, de a folosi limbajul vorbirii, în timp ce altele prezintă doar o ușoară nesiguranță în găsirea cuvântului potrivit, notează romaniatv.net.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *