“Drum bun și luminat”: Mesajul transmis de sora Ronei Hartner după moartea artistei

Rinda, sora Ronei Hartner, a postat pe rețelele sociale, în urmă cu puțin timp, un mesaj emoționant după ce artista s-a stins din viață. Prin intermediul internetului, aceasta și-a luat rămas bun de la surioara ei mai mică, lăsând ca amintire un colaj de fotografii emoționante cu regretata artistă.

Ce mesaj a transmis sora Ronei Hartner după moartea artistei

Rona Hartner a murit la doar 50 de ani din cauza unei boli cumplite: cancerul. În ziua în care a plecat la ceruri, sora ei a transmis un mesaj emoționant pe contul de Facebook. În postarea sa, Rinda a mărturisit că nu o va uita niciodată pe Ronel, așa cum îi plăcea să-i spună surorii sale mai mici.

„Steagul nostru in trei culori s-a întunecat azi dimineața și Balcanii îți plâng plecarea ta dintre cei vii. Gadjo Dilo, acela né d’une cigogne, micul Blond de Casbah si toți care au jucat cu tine vor trăi cu amintirea zâmbetului tău.

Vocea ta puternica și unica ne-a rămas imprimată pe numeroasele discuri pe care o sa le putem asculta in buclă. Ai avut dreptate sa trăiești din plin Ronel. Limbile ceasului fiecăruia bat in timp și nu deviază niciodată, așa că haideți să ne bucurăm de viață și să-i mulțumim pentru tot ce ne-a lăsat.

Surioara mea mică cum îți plăcea să-ți spun, Ronel, o să-mi lipsești cum nici nu-ți puteai închipui. O să-i lipsești fetiței tale foarte tare, o sa le lipsești la toți. Stelele in cer sunt fericite ca te au pe tine printre ele acum. O stea în plus va lumina in seara asta,
Drum bun și luminat Ronel!”, a scris Rinda Hartner pe Facebook.

Miercuri seara, sora Ronei Hartner a făcut un apel la internauți să se roage pentru vedetă, deoarece își trăiește ultimele clipe de viață alături de persoanele dragi:

„Bună seara la toată lumea. Sunt Rinda sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimile clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el.”

Citește și Ce nu a vrut Rona Hartner să se știe despre trecutul său. Motivul pentru care a fost botezată pe ascuns

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *