Aurel Pădureanu o plânge pe Rona Hartner: „A fost un om de o sensibilitate aparte” VIDEO EXCLUSIV

Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum vineri, 1 Decembrie

Rona Hartner a fost condusă vineri, 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României, pe ultimul drum. Regretata actriță a fost înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic din Capitală. Artista a fost condusă pe ultimul drum de zeci de artiști din România, printre care și Aurel Pădureanu. Soțul Corneliei Catanga a fost prezent la înmormântarea Ronei Hartner și ne-a făcut mărturisiri în exclusivitate despre regretata solistă!

Aurel Pădureanu, îndurerat de moartea Ronei Hartner

Rona Hartner a decedat pe 23 noiembrie 2023, la vârsta de 50 de ani, într-un spital din Franța, după ce medicii au diagnosticat-o în urmă cu câteva luni cu cancer la plămâni și metastaze pe creier. Deși a urmat un tratament agresiv, solista s-a simțit tot mai rău, iar organismul ei a cedat.

Citește și: Rona Harner este azi condusă pe ultimul drum. Primele imagini cu înmormântarea artistei FOTO EXCLUSIV

Rona Hartner a fost îngropată la Cimitirul Bellu Catolic din Capitală. Cei care au iubit-o și au îndrăgit-o au venit să-și ia rămas bun de la ea. Aurel Pădureanu a fost și el prezent la funeralii și a vorbit, în exclusivitate pentru EGO.RO, despre Rona Hartner.

Artistul regretă enorm decesul Ronei Hartner

Soțul regretatei Cornelia Catanga ne-a pus că artista era tot timpul cu zâmbetul pe buze, cu toate că se lupta cu cancerul, încă din 2019.

„Rona a fost un om de-o sensibilitate aparte, cu un suflet fenomenal. Ar fi trebuit mult mai mult mediatizată. După ce moare un artist mare, se idolatrizează. Îmi pare rău, Dumnezeu să o odihnească și o pun alături de cele mai mari personaje. Ca să faci această meserie trebuie să ai un talent fenomenal, trimis de Divinitate.


A avut talentul ăsta… Era în permanență veselă, nu o vedeai nicio tristă sau supărată. De fiecare dată când o întâlneam, cântam și râdeam. Ea și Cornelia au fost prietene bune. Regret enorm de mult, a fost o ființă fenomenală. Ar trebui să ne respectăm artiștii cât sunt în viață. Drum lin către stele și Dzeu să o așeze alături de cele mai mari personalități ale lumii”, ne-a declarat Aurel Pădureanu, în exclusivitate.

Citește și: Cine și-a făcut apariția la înmormântarea Ronei Hartner. Nimeni nu spera să vină

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *