Ultimele detalii despre starea lui Florin Salam, după ce s-a spus că ar fi murit. Ce a transmis artistul din spital VIDEO

Betty Salam a făcut primele declarații despre starea de sănătate a tatălui ei.
Ultimele detalii despre starea lui Florin Salam, după ce s-a spus că ar fi murit. Ce a transmis artistul din spital VIDEO

Betty Salam, fiica artistului Florin Salam a reacționat imediat după ce s-a scris în presă că tatăl ei ar fi decedat. Aceasta a postat mai multe materiale pe story în care dezminte informația. În plus, le transmite celor care au oferit această informație să își dea demisia!

Update, 23.00

Imediat după ce în presă a apărut zvonul că Florin Salam s-ar fi stins din viață, artistul a avut și el o primă reacție, chiar de pe patul de spital.

„Există persoane care stau cu grija mea. Să stea liniștiți că sunt bine, în câteva zile pot să ajung și acasă. Ceea ce urlă pe la tv și spun în presă, nu se poate așa ceva! Nu mai am cuvinte ce să vă spun. V-ați fi bucurat să fie așa?”, a mai spus manelistul.

Familia lui Florin Salam, primele reacții după ce s-a spus că artistul ar fi murit

Fiica lui Florin Salam a dezmințit știrea falsă referitoare la decesul tatălui său.

„Cel care a scris acel material de la Pro Tv, ești un nimic! Cum poți să scrii așa ceva, să duci lumea în eroare și să-i bagi în panică? Te sfătuiesc să îți dai demisia!!! Cum poți să scrii un mare FAKE de știre, omule? Ceea ce ai scris tu despre tatăl meu, sper să nu atragi tu!”, a transmis Betty Salam de pe contul ei de Instagram.

„Oameni buni, după cum bine vedeți eu sunt acasă, abia m-am trezit și m-am trezit foarte zăpăcită. Vă rog din suflet să încetați cu asemenea postări pe Facebook și pe Instagram, nici n-am cuvinte!”, a mai spus aceasta pe story.

Presa tabloidă a anunțat că Florin Salam a ajuns în stare gravă la spital miercuri noapte. Artistul ar fi fost fost testat și confirmat pozitiv cu COVID-19. În urma problemelor respiratorii, s-a spus că medicii au decis să îl treacă pe oxigen.

Florin Salam a mai avut Covid și în 2021, când a fost din nou internat în spital.
Astăzi, conform surselor Știrilor Pro TV, Florin Salam ar fi decedat din cauza consumului de droguri.

Betty Salam dezminte informaţia

Betty Salam a dezmințit informația falsă.

Mai mult decât atât, un apropiat de-al interpretului a dezvăluit că în urmă cu trei zile, Florin Salam a susținut un concert la Zimnicea și se simțea bine.

„A cântat la Zimnicea, pe 9 august, nu avea nimic, era chiar bine”, a dezvăluit, pentru Fanatik, un apropiat de-al lui Florin Salam.

sursă foto: instagram.com/florinsalam_official

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Tags:
Vladimir Drăghia, despre viața cu două fetițe
4.6 33 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *