Imaginea tulburătoare cu Florin Salam de pe patul de spital. Cum se simte artistul: “Trece printr-o perioadă foarte grea”

Fanii au rămas mască când l-au văzut așa

În urmă cu câteva zile, Florin Salam a anunțat că își anulează toate concerte programate și că ia o pauză de la cântat. Acum, însă, s-a aflat că starea de sănătate a artistului nu este deloc una bună. Recent, Alex de la Caracal a oferit o imagine tulburătoare cu interpretul de manele. Acesta se află pe patul de spital cu o perfuzie în mână și pare destul de slăbit.

Florin Salam, pe patul de spital cu o perfuzie în mână. Starea artistului îi îngrijorează pe fani

Florin Salam este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele de la noi din țară. Din păcate, însă, el nu traversează deloc o perioadă bună din cauza problemelor de sănătate.

În urmă cu câteva zile, artistul și-a anunțat fanii că a decis să ia o pauză de la cântat și că își anuleze toate evenimentele programate în viitorul apropiat. De asemenea, acesta a promis că va restitui sumele de bani către cei ce le-au dat pentru cântări.

„Am intrat să informez oamenii la care aveam de cântat în curând că voi pune un număr de telefon în curând ca să țineți legătura cu persoanele care se ocupă de agenda mea, să vă returneze sumele de bani. Să stați liniștiți pentru că totul se va rezolva.

Vreau să informez pe toată lumea că am nevoie de o perioadă de pauză. De aceea am intrat și vă mulțumesc și vă mulțumesc pentru că mă înțelegeți. Să vă dea Dumnezeu sănătate! Vă pup și vă iubesc!”, a anunțat interpretul.

Acum însă, Alex de la Caracal a distribuit în mediul online o imagine tulburătoare cu Florin Salam. Acesta apare pe patul de spital cu o perfuzie în mână, iar starea sa pare una destul de gravă.

„Dumnezeu să îți dea sănătate. Te iubim și rămâi „The King” 🙏❤️🥹🥇🥇🥇🥇🥇🥇”, a scris Alex de la Caracal pe pagina sa de Facebook.

Citește și Florin Salam, de urgență la spital. Artistul a făcut un anunț îngrijorător: “Vă returnez sumele de bani”!

Florin Salam
Florin Salam

”Are nevoie de recuperare pentru a-și onora evenimentele”

De asemenea, Alex de la Caracal a și vorbit despre starea colegului său de breaslă. Se pare că Florin Salam ar fi internat în America și nu ar fi într-o stare critică, dar ar avea nevoie de recuperare pentru a-și putea onora evenimentele.

”Trece printr-o perioadă foarte grea, dat fiind faptul că s-a acumulat oboseala de atâția ani, surmenajul… a muncit foarte mult și este într-o perioadă mai grea.

Această poză este pusă în scopul de a informa oamenii cu privire la starea lui de sănătate și faptul că nu-și poate onora evenimentele.

O perfuzie poți face și dacă te doare dintele, și dacă ești mai rău, acum ce să vă zic? Nu este într-o stare critică, dar are nevoie de recuperare pentru a-și onora evenimentele și pentru el, pentru familia lui, înainte de meseria noastră. (…)”, a declarat Alex de la Caracal, conform celor de la Spynews.ro.

Citește și Când a fost deranjată Karmen Simionescu de numele de scenă “Minune”. De ce nu s-a gândit să cânte manele!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *