Când a fost deranjată Karmen Simionescu de numele de scenă “Minune”. De ce nu s-a gândit să cânte manele

Karmen Simionescu nu a dorit să devină celebră pe spatele tatălui său

Silvia Claudia Simionescu, cunoscută sub numele de scenă Karmen, este fiica celebrului cântăreț de manele Adrian Minune. Ea a devenit cunoscută în anul 2015, odată cu lansarea piesei ”Domino”. De atunci, vedeta a scos numeroase piese pop și R&B care s-au bucurat de un succes incredibil. În cadrul unei emisiuni TV, artista a explicat de ce nu a dorit să i se spună ”Minune”, dar și de ce nu s-a gândit să abordeze stilul muzical al tatălui său.

Motivul pentru care Karmen Simionescu nu a dorit numele de scenă ”Minune”

Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a devenit celebră în urmă cu 8 ani de zile, când s-a lansat în muzică cu piesa ”Domino”. La vremea aceea, artista s-a bucurat de un succes uriaș și a dominat topurile muzicale, însă nu a vrut să obțină nimic prin asociere cu tatăl ei, poate cel mai cunoscut cântăreț de manele al tuturor timpurilor. Tocmai din acest motiv, solista a fost deranjată de numele de scenă “Minune”.

”Dan Capatos: Pentru mine tot Minune ai rămas!

Să știi că acum nu mă mai supără și nu mă mai deranjează”.

Dan Capatos: Te-a supărat numele ăsta?

La un moment dat îmi doream să fiu și eu Karmen, gata cu Minune, dar până la adânci bătrâneți cred o să fiu Karmen Minune, începe să îmi placă”, a declarat Karmen Simionescu, la XtraNight Show.

Karmen Simionescu
Karmen Simionescu

De ce nu cântă Karmen Simionescu manele

În cadrul aceleiași emisiuni, Karmen Simionescu a spus care este motivul pentru care nu cântă manele, asemenea cunoscutului și îndrăgitului său tată.

”Nu m-am gândit să cânt manele pentru că nu mi se potrivește stilul de muzică, dar cânt te afli la o petrecere cred că apelăm cu toții la muzica asta. Era o perioadă când manelele erau..știi cum erau privite”, a declarat fiica lui Adrian Minune.

Citește și Fiica cea mică a lui Adrian Minune este însărcinată. „Avem foarte mari emoții”!

Ce a spus Karmen Simionescu despre fiica ei. ”E genul de copil care e făcut pentru așa ceva”

În anul 2019, Karmen Simionescu a devenit mămica unei fetițe superbe, care a moștenit dragostea pentru muzică din familie. Fiica lui Adrian Minune povestește că micuța, acum în vârstă de 4 ani, se transformă total atunci când observă camerele de filmat.

”Am norocul și consider că fetița mea e cel mai bun prieten, orice fac, fac cu ea. Descopăr lumea cu ea. Eram într-o emisiune și a vrut să stea cu mine, avea doi ani și jumătate, mi-a luat microfonul din mână, e genul de copil care e făcut pentru așa ceva, pur și simplu se întâmplă transformarea când pui camerele pe ea, în realitate e foarte timidă. Doar în fața camerei se transformă. Îi place engleza, o să facem și un blog. În fiecare zi descopăr ceva la ea”, a mărturisit artista.

Citește și Motivul pentru care fiica lui Karmen nu o vrea pe actriță în serialul Clanul. „Mi-a zis că nu mă mai lasă să mă duc la filmări” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *