Florin Salam, de urgență la spital. Artistul a făcut un anunț îngrijorător: “Vă returnez sumele de bani”

În urmă cu puțin timp, Florin Salam a făcut un anunț îngrijorător pentru fanii săi. Celebrul manelist și-a anulat toate programele artistice pe care le avea organizate în viitorul apropiat, din cauza stării sale de sănătate. Cântărețul a ajuns de urgență la spital. Ce se știe despre situația lui. Foto

Florin Salam, în atenția medicilor

Este aproape imposibil să nu-i fi auzit numele. Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România. De-a lungul timpului, a reușit să strângă mulți fani, și din rândul celor maturi, dar și din rândul celor tineri. Încântă mulți conaționali cu muzica lui.

Dacă ești fan Florin Salam, probabil îl asculți des cântând. Din păcate, nu se mai știe cât de des va mai interpreta manelistul pe scenă, el având mai multe probleme de sănătate cărora pare că nu le mai dă de capăt. A fost internat în spital în repetate rânduri, iar acum a ajuns din nou în atenția medicilor.

A făcut investigații și tratamente multe la număr, în prezent aflându-se în străinătate, unde beneficiază de ajutorul celor mai buni specialiști pe care și-i permite. Florin Salam a anunțat, în urmă cu puțin timp, pe rețelele sociale că a fost nevoit să-și anuleze concertele și evenimentele din viitorul apropiat.

Manelistul le-a promis celor cărora trebuia să le cânte că își vor primi banii înapoi. Vedeta a solicitat fanilor săi să îl trateze cu înțelegere, fiindcă suferă de afecțiuni de sănătate serioase, din cauza cărora este nevoit să își ia o perioadă de pauză. Se pare că manelistul va dispărea din atenția publică o vreme.

Anunțul făcut de Florin Salam

„Salut toată familia! Am intrat să vă spun ceva foarte important. Sunt plecat din țara mea. Sunt plecat pentru sănătate, ca să înțelegeți mai bine.

Am intrat să informez oamenii la care aveam de cântat că voi pune un număr de telefon în curând, ca să țineți legătura cu persoanele care se ocupă de agenda mea, să vă returneze sumele de bani. Să stați liniștiți, totul se va rezolva.

Vreau să informez pe toată lumea că am nevoie de o perioadă de pauză. De aceea am intrat. Vă mulțumesc că mă înțelegeți! Să vă dea Dumnezeu sănătate! Vă pup și vă iubesc”, a transmis Florin Salam pe rețelele sociale.

În circumstanțele date, pe internet au început să circule tot felul de zvonuri referitoare la o presupusă retragere a manelistului din industria muzicală. Florin Salam a negat informațiile, precizând că nu s-a gândit niciodată la acest demers. În schimb, încearcă să aibă mai multă grijă de sănătatea lui.

Artistul a explicat că va continua să cânte pentru români, însă va avea un alt interes: mai puțini bani și mai multă viață. Cei 25 de ani de oboseală și-au spus cuvântul, potrivit unor afirmații făcute de Florin Salam, în urmă cu mai mult timp, pe Facebook. „Că arăt eu tot bine, asta e altceva”, a conchis acesta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Cum s-au făcut Carmen şi Klaus Iohannis de râs în public! Gestul intim surprins de...
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
MEGA-BOMBĂ! Cristina Cioran e însărcinată cu Alex Dobrescu
Îl mai știi pe Ionică din Liceenii? Mihai Constantin are acum 59 de ani și...
Imagini din apartamentul de lux, din Băneasa, al lui Ion Țiriac. Dormitorul are 100 de...
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna:...
Fiica Andreei Esca, SUPERBĂ când renunță la haine! Alexia, apariție INCENDIARĂ pe net
Horoscop 25 Mai 2024. Un moment important al vietii tale incepe astazi
Horoscop Zilnic Sâmbătă 25 Mai 2024. Vărsătorii sunt hotărâţi să spună lucrurilor pe nume, Peștii...
Capitole noi pentru patru zodii: Traiectoria astrală favorabilă pentru patru zodii și impactul asupra Săgetătorilor
Ce se întâmplă cu emisiunea „Poftiți pe la noi”, după ce a fost scoasă din...
Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia a Spaniei sărbătoresc 20 de ani de căsnicie....
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *