Floarea care aduce noroc în casă. Aduce abundență și culoare în locuința ta

Floarea care aduce noroc în casă. Aduce abundență și culoare în locuința ta

Există o plantă-simbol a frumuseții. Florile sale sunt complexe și rafinate, de cele mai multe ori fără niciun cusur. Confucius spunea că reprezintă omul perfect. Feng Shui arată că, îngrijind-o în locuința ta, poți să atragi noroc pe numeroase planuri. Află în rândurile de mai jos despre ce floare este vorba.

Planta care promite să aducă noroc

Dacă filosofia Feng Shui îți este familiară, cu siguranță știi deja că există modalități simple și totuși puternice de a îmbunătăți starea din locuința ta. Sunt obiecte care sporesc vindecarea, creșterea sănătoasă, dar și bunătatea. Un astfel de exemplu sunt plantele.

Plantele sunt asociate în Feng Shui cu energia lemnului, unul dintre cele cinci elemente importante ale filosofiei amintite. Lemnul reprezintă restaurarea, viața, dezvoltarea, flexibilitatea. Se spune că induce o stare de armonie în familie și poate fi și simbolul unor noi începuturi.

Florile din locuință pot atrage numeroase aspecte pozitive în viața ta, potrivit filosofiei Feng Shui. Orhideea este una dintre ele. Delicată și frumoasă, ea este considerată o reprezentare a frumuseții și a grației în numeroase culturi. Florile sale sunt complexe, dar în același timp rafinate.

Confucius spunea că orhideea este simbolul omului perfect, fiind asociată cu sentimente frumoase, de iubire și parteneriat, de grație. Poate aduce abundența în locuința ta, poate atrage și fertilitatea, dacă vorbim despre un cuplu care își dorește să aibă copii.

Ce atrage orhideea și unde să o pui

Poți așeza orhideea la ușa de la intrare în locuința ta, pentru a fi vizibilă când intri în casă. Alege o floare cu o culoare care să te facă fericită. Îngrijirea acestei plante te poate ajuta să cultivi răbdarea, fiindcă procesul său de înflorire se poate întinde pe durata câtorva săptămâni.

Mulți oameni aruncă planta după ce nu mai înflorește, însă specialiștii în filosofia Feng Shui susțin că acest lucru este o greșeală. Orhideea reprezintă o oportunitate de a exersa răbdarea și bunătatea, în timp înflorind din nou și aducând mult noroc în viața de familie și nu numai.

Te-ar putea interesa și: 5 plante care atrag dragostea și armonia în viața ta. Locul în care trebuie să stea în casă pentru efect maxim

Abundența pe plan financiar este o altă stare pe care o poți atinge cu ajutorul orhideei, dar nu numai. În același scop poți folosi și crinul păcii, care atrage și ideea de curățenie exterioară, precum și interioară. Cu ajutorul acestei flori poți să înlături mulți alergeni din aparatele electrocasnice.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
8 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *