5 plante care atrag dragostea și armonia în viața ta. Locul în care trebuie să stea în casă pentru efect maxim

Pune-le în casă sau fă-le cadou cuiva drag

Scris de: Daoud Andra

18 Aug. 2023

5 plante care atrag dragostea și armonia în viața ta. Locul în care trebuie să stea în casă pentru efect maxim

Plantele în ghiveci pot avea multiple roluri. Ele nu sunt responsabile doar cu purificarea aerului, ci aduc și o stare de bine în casele în care se află și chiar îți pot purta noroc pe anumite planuri. Iată care sunt cele 5 plante care atrag dragostea și armonia în viața ta, potrivit credinței Feng Shui. Pune-le în casă sau la birou, pentru a te bucura pe deplin de efectul lor.

Cele 5 plante care atrag dragostea și armonia în viața ta

Unele obiecte și plante sunt încărcate de semnificații în cultura Feng Shui. Se spune că există plante care au capacitatea de a schimba energia din casă și de a atrage lucruri bune în viața ta. Unele aduc noroc pe plan financiar și este de bun augur să le ai în preajma ta, pentru a atrage bogăția. Altele, pe de altă parte, aduc dragostea și armonia și te ajută să menții energia bună în locuință. Iată care sunt 5 dintre acestea!

Citește și: Amuleta care atrage norocul și banii. Ce să pui la brelocul cheilor, trucul Feng Shui pe care puțini îl știu

Bambusul

Această plantă este considerată un adevărat talisman în cultura asiatică. În funcție de numărul tulpinilor, ea poate atrage fie banii, fie dragostea, fie sănătatea. Ferește-te să ai 4 tulpini de bambus, pentru că această cifră este asociată cu moarte. Poți avea oricâte tulpini vrei, în afară de 4, fie în ghiveci, fie în vază, însă dacă vrei noroc în dragoste, ai nevoie de 2 tulpini. Nu este o plantă deloc pretențioasă și se îngrijește ușor.

Monstera deliciosa

Această plantă cu frunzele rotunjite se spune că are capacitatea de a capta energiile negative și de a purifica atmosfera în casă. În plus, va atrage norocul și buna dispoziție în locuință. Asigură-te că o așezi într-un loc unde are parte de multă lumină naturală, dar să nu fie în bătaia directă a razelor soarelui.

Citește și: Plante pe care să nu le ții niciodată în casa ta. Atrag sărăcia și ghinionul

5 plante care atrag dragostea și armonia în viața ta. Locul în care trebuie să stea în casă pentru efect maxim
Monstera deliciosa

Orhideea

Fiecare culoare de orhidee este specifică unui anumit lucru, în cultura Feng Shui. Această plantă simbolizează dragostea și gingășia, iar dacă vrei să atragi afecțiunea, ai nevoie de o orhidee de culoare roz. Dacă vrei să atragi pasiunea, cumpără o orhidee galbenă. Această floare trebuie să fie așezată în dormitor, pentru a-și îndeplini scopul.

Trandafir

O plantă puternic asociată cu dragostea, atunci când florile sunt oferite sub formă de buchet. Te poți bucura însă de un trandafir permanent înflorit și în ghiveci. Acesta va atrage dragostea și armonia în casă, dacă este bine îngrijit. Poți pune ghiveciul în sufragerie sau pe balcon, însă nu în camera în care dormi, pentru că spinii sunt asociați cu disconfortul și durerea.

Anthurium

O plantă cu frunzele în formă de inimă și florile roșii nu are cum să simbolizeze altceva decât dragostea. Pune-o în casă, în camera în care dormi sau în sufragerie, pentru a te bucura de efectul ei benefic. De asemenea, o poți face cadou cuiva drag, pentru a întări relația cu persoana respectivă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9.6 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *