Amuleta care atrage norocul și banii. Ce să pui la brelocul cheilor, trucul Feng Shui pe care puțini îl știu

Aceasta este amuleta Feng Shui pe care ar trebui să o pui pe chei pentru a atrage bani și abundență.
Amuleta care atrage norocul și banii. Ce să pui la brelocul cheilor, trucul Feng Shui pe care puțini îl știu

Toată umea vorbește în ultima vreme despre Feng Shui și despre avantajele pe care le poate aduce în viața ta. Dar înafară de faptul că auzim, mereu, despre acest principiu, puțini știu, de fapt, cât este de importat în viața noastră și cum ne poate influența evenimentele. Și mai puțini știu despre amuleta care atrage norocul și banii.

Trucuri pentru a atrage prosperitatea în viața ta

Feng-shui este o metodă de echilibrare, de creare a armoniei în jurul tău, în mediul în care trăiești. Numele de Feng Shui vine din cultura chineză și înseamnă aer (sau vânt) și apă. Vântul și apa sunt asociate, în această cultură, cu prosperitatea, liniștea și sănătatea. Cu ajutorul Feng Shui poți studia energiile ce te înconjoară și, aplicând câteva reguli simple, poți aduce un plus de liniște și relaxare în locuința ta.

Feng Shui te învaț cum să transformi spațiul în care trăiesti, pentru a atrage norocul și prosperitatea. De asemenea, cum te poți folosi de materialele din jur pentru a te bucura de toate efectele benefice ale unei amenajări Feng Shui.

Dar puțini suhnt cei care știu că până și cheile tale pot deveni farmece puternice pentru a atrage bani și bunăstare.

Feng Shui te învață ce poți adăuga pentru a-ți îmbunătăți economia și abundența.

Amuleta care atrage norocul și banii

Moneda chineză este ca un farmec al prosperității. În Feng Shui, moneda chineză este un simbol al bogăției și prosperității. Adăugarea acesteia la breloc îți va permite să activezi acest simbol puternic, oriunde mergi, aprinzând energia abundenței în viața de zi cu zi.

Poți găsi monede chinezești în Feng Shui sau în magazine ezoterice. Asigură-te că sunt în stare bună și au gaura pătrată caracteristică, în centru.

Ia un fir roșu sau auriu și trece-l prin orificiul central al monedei. Fă un nod pentru a te asigura că moneda este fixată.

Atașează moneda chinezească la breloc, asigurându-te că este bine legată. Acum, cheile tale vor fi configurate într-un farmec de prosperitate care te va însoți oriunde ai merge.

Monedele chinezești sunt rotunde și au o gaură pătrată în centru. Combinația dintre o gaură pătrată pe o moneda rotundă reprezintă cerul și pământul. Atunci când sunt utilizate corect, ele pot deveni extrem de puternice, simbolizand atracția norocului atât din pământ cât și din cer. În China antică, oamenii de știință credeau că monedele sunt foarte puternice în atracția norocului și a bogăției. Drept pentru care erau purtate că amulete de către fiii lor. În cazul în care monedele sunt combinate cu un alt element de bun augur cum ar fi Chi Lin, broască țestoasă sau dragon se spune că succesul și bogăția vor fi amplificate.

Importanța intenției

Amintește-ți că puterea amuletelor este legată de intenția pe care le-o atribuim. Pe măsură ce adaugi moneda chinezească la chei, amuleta care atrage norocul și banii, concentrează-ți gândurile pe atragerea de bani și abundență în viața ta, scrie Panoramaweb. Vizualizează-ți obiectivele financiare și simți recunoștință pentru oportunitățile care vor ajunge la final. Vei observa cât de curând îți vei reprograma mintea pentru ca prosperitatea să vină la tine!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.8 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *