Planta pe care orice român trebuie să o aibă la intrarea în casă. Va atrage norocul și prosperitatea

Scris de: Dana Cazacu

26 Aug. 2022

Planta pe care orice român trebuie să o aibă la intrarea în casă. Va atrage norocul și prosperitatea

Dacă încă nu ai un lămâi în casă, ar cam fi cazul să îți achiziționezi unul. Se spune că această plantă atrage norocul și prosperitatea. Trebuie însă să fie așezată în locul potrivit. Află în continuarea acestui articol care sunt cele trei locuri din casă, pline de energie, care activează averea și norocul.

Lămâiul, planta pe trebuie să o ai la intrarea în casă

Conform Feng Shui, lămâiul atrage, după cum spuneam, norocul și prosperitatea în locuință. Unii cred că această plantă este greu de întreținut, iar alții susțin contrariul. Pentru care prosperitatea să curgă casa ta, lămâiul nu trebuie așezat în spatele altor plante sau sub scări, deoarece aceste locuri păstrează energia negativă și sunt mai greu de curățat energetic.

În schimb, această plantă poate fi pusă la intrarea în casă. De fapt, acesta ar fi cel mai potrivit loc. De ce spunem acest lucru? Ei bine, la intrare planta va primi lumina de care are nevoie și va atrage banii și norocul.

De asemenea, lămâiul poate fi așezat și în camera de zi. Pe lângă faptul că îți va decora frumos camera unde au loc cele mai importante întâlniri, acesta va curăța vibrațiile negative. Poți să ții lămâiul chiar și pe balcon sau terasă. Se spune că astfel va atrage prosperitatea și norocul.

Cât timp durează să crească un lămâi

Lămâiul va rodi într-o perioadă de 3 până la 6 ani, așa că trebuie să ai destulă răbdare. Unii susțin că va crește mai repede dacă îl pui într-un ghiveci mai mare și dacă este îngrijit corespunzător.

Dacă este așezat în ghiveci, el va avea nevoie de multă apă. Totodată, lămâiul are nevoie de până la 12 ore de lumină solară zilnic. Așadar, dacă îl țineți în casă trebuie să găsiți un spațiu bine luminat. Dacă vrei să crească mare și frumos, nu uita să îi pui îngrășământ în fiecare lună.

Planta pe care orice român trebuie să o aibă la intrarea în casă
Planta pe care orice român trebuie să o aibă la intrarea în casă

Alte plante care atrag norocul

Atunci când vorbim de plante care atrag norocul, gândul ne duce la trifoiul cu patru foi, Ei bine, aceasta nu este singura plantă norocoasă. Conform Feng Shui, aduce noroc dacă au un crin al păcii în casă. De asemenea, este bine să crești un palmier pitic. Despre acesta se spune că îmbunătățește echilibrul și purifică și aerul.

Aducătoare de noroc este considerată și limba soacrei. Aceasta emană o energie puternică de îți protejează locuința de energia negativă.

Bambusul norocos reprezintă cele cinci elemente ale Feng Shui, fiind un adevărat simbol al prosperității și averii. Această plantă adoră lumina directă și o temperatură cuprinsă între 18 și 35 de grade Celsius.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *