Fotografii de colecție din tinerețea Romaniței Iovan, când se iubea cu Irinel Columbeanu. Nu-ți puteai lua ochii de la frumusețea ei

În urmă cu mai bine de trei decenii, Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au format un cuplu. S-au iubit din anul 1986 până în 1996, când au decis să se despartă. Chiar dacă povestea lor de dragoste s-a încheiat, cei doi au rămas în relații bune.

Romanița Iovan s-a iubit cu Irinel Columbeanu în tinerețe

„Prietenia noastră are peste 33 de ani și mai mult decât atât, o prietenie e mult mai importantă decât o relație de iubire. Relația de iubire poate să dispară după câțiva ani. Poate să dureze toată viața, dar dacă cele două nu sunt împreună, nu au cum să funcționeze până la sfârșit. Prietenia mea cu Columbeanu este și acum, există și apropo de ajutor, oricând are nevoie de mine, Irinel știe că poate să apeleze. Lucrurile acestea cred că mai bine rămân personale, decât să le pui pe tapet. Nu am făcut pentru relația noastră un tablou ca eu să fiu cea mai bună femeie și umană, perfectă. (…)”, a explicat Romanița Iovan în emisiunea lui Denise Rifai.

Adevărul despre relația lor

Mulți ani la rând s-a zvonit că fostul milionar din Izvorani a susținut-o financiar pe creatoarea de modă. Romanița Iovan neagă totul, afirmând că Irinel Columbeanu nu era potent financiar pe vremea aceea, ci era la început de drum

„Le e simplu să eticheteze o persoană, și mai ales că acea persoană este matură și ar avea cu ce să combată o prostie. Irinel pe vremea aceea era la început de drum, avea un Oltcit, trăia într-o casă de ICRAL, nu învârtea averi. Într-adevăr, relația noastră a fost foarte frumoasă și am rămas prieteni 33 de ani și prietenia continuă, ceea ce mi se pare extraordinar”, ne-a relatat Romanița Iovan.

Celebrul designer, dezvăluiri despre povestea lor de dragoste

Într-un interviu mai vechi, designerul a mărturisit că, acum mai bine de 33 de ani, Irinel Columbeanu locuia cu chirie într-o casă ICRAL. Amândoi erau tineri și la început de drum, fiind preocupați să facă bani.

„Stătea cu chirie, la ICRAL. Importurile de papucei (n.red.: prima afacere a Romaniței a fost cu espadrile aduse din China) le-am garantat cu imobilele alor mei, el nu s-a amestecat în business-ul meu. Atunci când eu construiam, noi nu mai eram de mult împreună. Ca să nu mai zic că am fost înaintea lui în domeniul imobiliar. El a cumpărat în Piața Victoriei, dar eu am construit de la zero”, a mai dezvăluit Romanița Iovan., potrivit Wowbiz.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Oana Roman nu i-a putut fi alături mamei sale în ultimele clipe
5 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *