Romanița Iovan, dezvăluiri despre povestea de dragoste cu Irinel Columbeanu: „Avea un Oltcit și locuia într-o casă de ICRAL” EXCLUSIV

Ce dezvăluiri a făcut Romanița Iovan despre relația pe care a avut-o cu Irinel Columbeanu.
Romanița Iovan, dezvăluiri despre povestea de dragoste cu Irinel Columbeanu: „Avea un Oltcit și locuia într-o casă de ICRAL EXCLUSIV

În cadrul noii emisiuni EGO Life, moderatoarea Dana Săvuică a avut doi invitați speciali, Romanița Iovan și psihologul Radu Leca. Într-o discuție despre societatea actuală și prejudecăți, Romanița Iovan a povestit despre alegerile importante din viața ei. Romanița a dorit să sublinieze că nu s-a raportat niciodată la anumite standarde, ci doar la ceea ce a dorit.

Cum a ajuns Romanița în lumea modei

Romanița Iovan a oferit și câteva detalii despre cum a ajuns în lumea modei. În primul rând, a precizat că prejudecățile vremii nu au împiedicat-o să aleagă drumul dorit. Mai mult decât atât, acest lucru i s-a datorat în mod deosebit mamei sale. Aceasta a văzut într-un ziar că se căutau tinere fete pentru meseria de manechin-fotomodel. Pe parcursul discuției, Romanița Iovan a subliniat că atât ea, cât și Dana Săvuică au crescut într-o lume superbă. Ambele au fost manechine de succes în aceeași perioadă.

„Am învățat să fim feminine, să ne iubim pe noi, am învățat să mergem, să ne îmbrăcăm”, a punctat Romanița Iovan.

De asemenea, aceasta a recunoscut că erau și curtate de foarte mulți bărbați. Chiar a rememorat o întâmplare care l-a avut protagonist pe un bărbat celebru, care a cumpărat toate florile de la o florărie și le-a adus fetelor. Aceasta a specificat că gestul a fost apreciat, dar atât, fără să fie vorba ulterior de alte întâlniri. Apropo de prejudecata greșită despre manechinele care ar avea un drum ușor în viață, Romanița a subliniat că lucrurile sunt total diferite.

Romanița Iovan, dezvăluiri despre povestea de dragoste cu Irinel Columbeanu

Romanița Iovan a făcut câteva precizări și despre relația cu Irinel Columbeanu, care a fost îndelung comentată. Aceasta a mărturisit că pe vremea aceea Irinel nu avea bani, dar că tuturor le-a fost ușor să catalogheze relația lor ca fiind din interes.

„Le e simplu să eticheteze o persoană, și mai ales că acea persoană este matură și ar avea cu ce să combată o prostie. Irinel pe vremea aceea era la început de drum, avea un Oltcit, trăia într-o casă de ICRAL, nu învârtea averi. Într-adevăr, relația noastră a fost foarte frumoasă și am rămas prieteni 33 de ani și prietenia continuă, ceea ce mi se pare extraordinar.”

Acestea au fost precizările importante pe care le-a făcut Romanița Iovan despre relația avută cu Irinel Columbeanu. De asemenea, referitor la relații și la obiceiul tuturor de a face comentarii, aceasta a mai făcut o mențiune.

„Nici în momentul în care un cuplu hotărăște să meargă împreună în viață, nu contează cât timp, poate pentru totdeauna, niciodată nu trebuie să judeci, pentru că ei știu ce este acolo. Ei știu exact ce își doresc și este exact treaba lor.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
5.8 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *