Gestul pe care l-a făcut Anamaria Prodan pe toată perioada căsniciei cu Laurențiu Reghecampf. „Nu am luat niciodată” VIDEO EXCLUSIV

Anamaria Prodan, despre colaborarea cu Reghe

Toată lumea știe că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut atât o relație amoroasă, cât și una profesională. Din punct de vedere profesional au lucrat extrem de bine, dovadă că și după divorț impresara ar fi declarat că ar accepta să-i fie în continuare agent. Cel mai probabil, dacă Laurențiu Reghecampf și-ar dori să reia colaborarea, lucrurile s-ar schimba un pic, căci Anamaria Prodan a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că în timpul mariajului nu i-a luat niciun fel de comision antrenorului.

Anamaria Prodan a organizat un eveniment de modă

Anamaria Prodan este prima femeie impresar din sportul românesc și de-a lungul timpului a demonstrat că se descurcă extraordinar în această lumea a bărbaților. Așa că în ultima vreme nu s-a limitat doar la fotbal și fotbaliști, ci a trecut și la alte domenii. Cum ar fi cel de organizări de evenimente, așa cum a făcut-o zilele trecute când l-a ajutat pe Alin Gălățescu să organizeze ediția cu numărul 30 Soirees de la Mode.

„În seara asta nu defilez. Alături de Alin Gălățescu am organizat acest eveniment minunat. Le Dome este locul meu drag, locul meu preferat. Sunt foarte mândră de ceea ce a ieșit. Le-am bifat pe toate. Fac performanță în absolut orice. Oferim orice fel de prestări servicii”, ne-a declarat Anamaria Prodan.

Citește și: “Îl voi lua de bărbat!”. Anunțul surprinzător făcut de Anamaria Prodan. Vedeta a dezvăluit ce se întâmplă în viața ei amoroasă

De-a lungul timpului a impresariat mai multe nume sonore din sportul românesc, însă cel mai mult s-a luptat pentru familia ei. Deși a declarat în repetate rânduri că nu amestecă viața personală cu cea profesională nici măcar atunci când vine vorba de afaceri, Anamaria Prodan mărturisește că niciodată nu a încasat vreun comision de la membrii familiei.

„Nu am luat niciodată comision familiei mele. Nici tatălui, fostului meu soț, nici copiilor. Negociez comisionul, într-adevăr, cu cluburile, și îl dau tot copiilor. I l-am dat și fostului soț”.

Citește și: Bărbatul cu care s-a afișat Anamaria Prodan după despărțirea de iubitul Flavius Nedelea. Vedeta radiază de fericire în compania lui

„Dacă mă supără îi tai de la porție”

Este și nu prea mână largă atunci când vine vorba de copiii ei. Dacă la prima impresie pare că Laurențiu Jr, Sarah și Rebeca au acces nelimitat la toate conturile mamei lor, se pare că lucrurile nu sunt chiar așa. Deși au început să facă și ei bani, bineînțeles cu ajutorul mamei lor, cei trei frați depind în continuare financiar de Anamaria Prodan.

„Normal că le mai dau. Cum să nu le dau? Ele au început să facă banii lor, și Bebe face banii lui, dar mama este baza”, a mai povestit impresara pentru EGO.ro, completând că atunci când sar calul știe cum să îi taie de la porție, dar mai ales cum să îi pedepsească.

„Dacă mă supără îi tai de la porție. Ba da. Dacă lucrurile nu merg cum vreau eu le tai porția. Eu sunt șef. Eu plătesc, deci eu comand. Sunt vulcanică atunci când mă enervez. Dacă mă uit o dată , toată lumea a înghetaț. Așa sunt cu toată lumea. Când mă uit, lumea îngheață. De mică am fost așa. Și cu sora mea, și cu prietenii. La 5 ani când mă uitam atent la ei, toți tăceau”.

Citește și:Asta le întrece pe toate. Cum a ieșit Anamaria Prodan pe străzile din București. Trecătorii au crezut că nu văd bine

„Suntem prieteni foarte buni”

La două săptămâni de la despărțirea de Flavius Nedelea, Anamaria Prodan face anunțul că, deși nu a mers relația din punct de vedere amoros, lucrurile stau foarte bine între ei și au rămas cei mai buni prieteni. Dodavă că, în continuare se întâlnesc și merg împreună în vacanțe.

„Plec în iulie să-mi văd sora, în Vegas. Plec în 2 săptămâni la Nisa. Chiar o să tot plec. Plec cu prietenii mei, merg cu Flavius. Mergem frați toți. Suntem prieteni foarte buni. E superb”, a mai declarat Anamaria Prodan pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *