Asta le întrece pe toate. Cum a ieșit Anamaria Prodan pe străzile din București. Trecătorii au crezut că nu văd bine

Impresara nu se ferește să își pună în valoare formele

Scris de: Daoud Andra

15 May. 2023

Anamaria Prodan se laudă, la peste 50 de ani, cu o formă fizică de invidiat. Impresara nu ezită să își pună în valoare silueta de fiecare dată când are ocazia. De data aceasta, a făcut-o în mașină, la o plimbare prin București. Cum s-a filmat vedeta, în timp ce stătea confortabil pe scaunul din dreapta.

Cum a apărut Anamaria Prodan, în mașină, la o plimbare prin oraș

Anamaria Prodan este mai fericită ca niciodată, iar acest lucru se vede. De când formează un cuplu cu afaceristul Flavius Nedelea, impresara nu ezită să se afișeze în cele mai provocatoare ipostaze. În weekend, Anamaria a postat pe contul ei de Instagram câteva imagini surprinse în mașină, în timp ce se afla la o plimbare.

Citește și: Ce i-a transmis Anamaria Prodan Ilincăi Vandici după ce a anunțat divorțul. Fanii au reacționat imediat: “Ești ofiticată rău”

Impresara a stat pe scaunul din dreapta îmbrăcată doar în costum de baie, cu o pereche de ochelari de soare. A pus și o melodie reprezentativă în story-ul respectiv, iar cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au putut remarca faptul că era cât se poate de relaxată și degajată.

Asta le întrece pe toate. Cum a ieșit Anamaria Prodan pe străzile din București. Trecătorii au crezut că nu văd bine
Anamaria Prodan, în mașină

Anamaria Prodan: „Trebuie să fiu impecabilă”

Fanii ei au remarcat schimbările prin care a trecut Anamaria Prodan în ultima perioadă. Impresara a slăbit considerabil și se păstrează în formă de ceva timp. În luna martie, vedeta a fost prezentă la un eveniment, unde a dat un interviu și pentru EGO.ro, în care a dezvăluit ce măsuri are în prezent.

Citește și: Ce și-a pus Anamaria Prodan pe mașina sa de lux. Fanii au rămas uluiți, detaliul inedit care a atras atenția tuturor

„Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil. Trebuie să fiu impecabilă pentru copiii mei, pentru iubitul meu, pentru voi (n.r. public), așa trebuie să fie un om care, zic eu, că a muncit o viață să fie exemplu.

Beau doar apă plată, atât. Pentru mine fericirea înseamnă să stau cu copiii mei, cu Sarah care a venit cu mine în seara asta (n.r. la premiera filmului „Haita de acțiune”), cu cealaltă și cu bebele meu, să-i văd mari si fericiți. Sunt mândră de copiii mei și ei sunt mândri de mine”, a declarat Anamaria Prodan pentru EGO.

Citește și: De ce nu se mută Anamaria Prodan cu noul iubit, de fapt. Motivul nebănuit

„Am viața mea superbă, liniștită, fericită. Eu și copiii mei am mers mai departe demni și drepți ca lumânarea. Și așa vom rămâne”, a mai spus impresara atunci.

Anamaria a dezvăluit că a slăbit atât de mult, încât a ajuns să poarte aceeași măsură ca fiica ei, Rebecca, fost fotomodel internațional, respectiv măsura 34.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
2.3 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *