De ce nu se mută Anamaria Prodan cu noul iubit, de fapt. Motivul nebănuit

Impresara a explicat de ce nu locuiește cu noul ei partener

Scris de: Daoud Andra

28 Apr. 2023

Anamaria Prodan iubește din nou, la aproape doi ani de când s-a despărțit de Reghe. Impresara are o relație cu omul de afaceri Flavius Nedelea și de curând s-au afișat pentru prima dată public împreună. Cu toate că lucrurile sunt cât se poate de serioase între ei, nu se gândesc să locuiască sub același acoperiș, cel puțin deocamdată. De ce nu se mută Anamaria Prodan cu noul iubit? Impresara a lămurit misterul.

Motivul pentru care nu se mută Anamaria Prodan cu noul iubit

Anamaria Prodan și-a refăcut viața, la aproape doi ani după despărțirea de tatăl băiatului ei. Impresara iubește din nou și este iubită și l-a descris pe noul ei partener drept un „Bărbat cu B mare”. Cei doi și-au asumat relația și s-au afișat împreună în mod public, iar oamenii au observat că sunt foarte îndrăgostiți și fericiți.

Citește și: Anamaria Prodan și noul iubit, primele imagini. Cum au fost surprinși împreună în public. Nu se mai ascund

Cei doi au fost recent într-o vacanță împreună, pe Coasta de Azur, iar fotografiile postate de impresară pe rețelele de socializare vorbesc de la sine. Cu toate că relația merge foarte bine și copiii Anamariei l-au cunoscut pe iubitul acesteia, femeia de afaceri nu se gândește deocamdată să se mute împreună cu el.

Într-o intervenție la Antena Stars, impresara a spus că atât ea, cât și partenerul său sunt oameni foarte ocupați, că au afaceri și, în plus, ea are familie. Anamaria Prodan spune că nu își poate lăsa copiii singuri, pentru ca ea să locuiască cu noul bărbat din viața ei.

„Eu am copiii. Noi avem responsabilități foarte mari. Eu nu pot să îmi părăsesc copiii niciodată.”, a spus impresara la Antena Stars.

Citește și: Anamaria Prodan trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. „Trebuie să fiu impecabilă pentru iubitul meu”. Ce planuri mărețe are vedeta VIDEO EXCLUSIV

De ce nu se mută Anamaria Prodan cu noul iubit, de fapt. Motivul nebănuit
Anamaria Prodan și Flavius Nedelea

Cum și-a cunoscut Anamaria Prodan actualul iubit

Flavius Nedelea, bărbatul care a cucerit-o pe impresară, este un prosper om de afaceri din Tulcea. El are 42 de ani și deține business-uri în domeniul imobiliar și hotelier în Constanța și București. În Capitală, bărbatul are un restaurant de lux pe care Anamaria Prodan îl frecventa încă dinainte să formeze un cuplu. Acolo s-au și cunoscut, iar de atunci au rămas împreună, după cum a povestit tot femeia de afaceri.

Citește și: Anamaria Prodan, schimbare radicală: “Am 56 de kilograme. M-am consumat”. A surprins pe toată lumea cu ultima apariție

„Am fost cu un grup de prieteni în restaurantul lui și de atunci am rămas împreună, direct. E o dragoste matură, suntem doi oameni maturi, care știu ce vor, care trăiesc fiecare moment frumos. După furtună iese soarele întotdeauna. Iau viața așa cum vine. Nu îmi fac planuri, cum văd în toate ziarele, de nuntă. Am învățat nu îmi mai fac planuri, am făcut asta de două ori și niciodată nu a ieșit. Dacă Dumnezeu asta mi-a dat, asta trăiesc.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *