Anamaria Prodan, schimbare radicală: “Am 56 de kilograme. M-am consumat”. A surprins pe toată lumea cu ultima apariție

Anamaria Prodan: "Mi-am dorit sa ajung la numărul de kilograme pe care-l aveam înainte de căsătorie"

Anamaria Prodan a luat prin surprindere pe toată lumea cu cea mai recentă apariție la un eveniment monden. Vedeta a fost prezentă la premiera filmului „Haita de acțiune”, acolo unde oamenii au potot observa cât de mult a slăbit. A ajuns la o greutate de 56 de kilograme.

Cât de mult a slăbit Anamaria Prodan! Vedeta a dezvăluit ce s-a întâmplat

Anamaria Prodan a trecut recent printr-un divorț răsunător care se pare că a consumat-o destul de mult. Cunoscuta impresară i-a lăsat pe toți cu gura căscată luni, când a mers la pemiera filmului „Haita de acțiune”. Îmbrăcată într-un costum elegant de culoare roz, Anamaria și-a etalat noua sa siluetă.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf susține că a ajuns la greutate pe care o avea înainte de căsnicia cu el.

„Am slăbit foarte mult, am acum 56 de kilograme. Sunt foarte mândră de mine. Aveam vreo 60 și ceva. Acum sunt ok, e bine așa, slabă. M-am consumat, dar bine că a trecut acum! Mi-am dorit sa ajung la numărul de kilograme pe care-l aveam înainte de căsătorie, 55-56. Am ajuns. Mă simt perfect. Arăt perfect. Sunt fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc zilnic”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Citește și – De ce a divorțat Anamaria Prodan de primul soț: “Eu am pus capăt căsniciei”. Mărturisiri incredibile

Ce spune despre iubitul ei și de ce nu vrea să-și facă publică relația

De câteva luni Anamaria Prodan trăiește o poveste de dragoste pe care rvea să o țină departe de ochii curioșilor. Întrebată de ce nu vrea să-l arate lumii pe actualul ei partener, Anamaria a declarat că preferă să lase lucrurile așa deoarece se simte foarte fericită și împlinită.

„Noul iubit nu vreau să-l arăt! Nu mai vreau! Lasă-l așa că sunt atât de fericită și împlinită încât nu aș vrea să se întâmple nimic rău! Nu mă mai interesează că lumea vorbește. Despre iubitul meu. Despre viața mea. Dacă ma iubesc sau urăsc la fel. Nu e treaba mea. La vârsta mea, vreau sa trăiesc frumos fără ură, fără circ, fără nenorociri în viața mea, fără drame! Am tot ce îmi doresc și pentru asta mulțumesc și în culcare și în sculare”, a mai spus impresara pentru sursa citată.

Vezi și – Cu ce a înlocuit Anamaria Prodan tatuajul cu Laurențiu Reghecampf. Modelul inedit ales pentru a acoperi chipul fostului soț

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *