Cu ce a înlocuit Anamaria Prodan tatuajul cu Laurențiu Reghecampf. Modelul inedit ales pentru a acoperi chipul fostului soț

Ce imagine a publicat Anamaria Prodan
Cu ce a înlocuit Anamaria Prodan tatuajul cu Laurențiu Reghecampf. Modelul inedit ales pentru a acoperi chipul fostului soț

Anamaria Prodan a făcut o schimbare radicală! Dacă în urmă cu ceva timp i-a spus lui Laurențiu Reghecampf că va șterge tatuajul cu el, impresara s-a ținut de cuvânt. Cum arată noul ei tatuaj!

Cu ce a înlocuit Anamaria Prodan tatuajul cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf încă se află în proces de divorț, iar perioada recentă a fost plină de scandaluri pentru cei doi. Impresara a decis că este vremea să renunțe la tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf și s-a ținut de cuvânt. A mers la salon și a acoperit chipul lui Reghe, apoi a făcut publică o fotografie cu spatele ei.

„La ce se întâmplă, la cât am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos… Pe fața lui”, a declarat Anamaria Prodan. Nu, nu a făcut un trandafir, ci un vultur. Vulturul reprezintă un simbol al puterii.

Cu ce a înlocuit Anamaria Prodan tatuajul cu Laurențiu Reghecampf
Cu ce a înlocuit Anamaria Prodan tatuajul cu Laurențiu Reghecampf

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre tatuajul cu chipul Anamariei Prodan

Și Laurențiu Reghecampf are tatuaj cu chipul Anamariei Prodan. Amândoi le-au făcut în semn de iubire, în urmă cu mai mulți ani. Chiar dacă ea a decis să îl acopere, antrenorul a făcut o declarație surprinzătoare. El nu renunță la tatuajul cu chipul Anamariei, încă soția sa în acte.

„Nu, nu am șters niciun tatuaj, nici nu m-am interesat de o clinică să îmi șterg tatuajele. Mă gândesc să îmi fac încă un tatuaj pentru că mai am încă un băiat, mă gândesc să fac o poveste, ceva. În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul, mă gândesc.”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în proces de divorț de mai bine de un an

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai formează un cuplu de mai bine de un an, însă în acte încă sunt căsătoriți. Procesul de divorț este în desfășurare și nu a fost lipsit de scandaluri. Cei doi au de împărțit o avere uriașă și se luptă și pentru custodia băiatului lor, Bebeto.

De asemenea, Anamaria Prodan își dorește să păstreze și numele de Reghecampf, însă Laurențiu nu este de acord.

“Nu este vorba de nume, nu are nimeni cum să ia numele. Problema este de acte. E foarte greu în America să schimbi social security, să schimbi toate actele, tu să ai un nume, copiii alt nume. Astea sunt prostii de-ale lui Reghecampf, mă rog! Nu mai contează, el ar trebui să fie mândru că-i port numele.”, a spus Anamaria Prodan.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.1 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *