De ce a divorțat Anamaria Prodan de primul soț: “Eu am pus capăt căsniciei”. Mărturisiri incredibile

Anamaria: "Eu am pus capăt căsniciei, l-am invitat la restaurant și am vorbit atât de direct și frumos"
De ce a divorțat Anamaria Prodan de primul soț: “Eu am pus capăt căsniciei”. Mărturisiri incredibile

Înainte de căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, în urmă cu mai bine de 15 ani, Anamaria Prodan a fost căsătorită cu Tibi Dumitrescu. Este bărbatul alături de care le are pe cele două fete, Sarah și Rebeca. De ce a divorțat Anamaria Prodan de primul soț? Cunoscuta impresară a povestit cum s-a întâmplat totul și de ce a luat această decizie.

De ce a divorțat Anamaria Prodan de primul soț: „Eu am pus capăt căsniciei”

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu s-au căsătorit în anul 1998, au făcut doi copii, iar după nouă ani de căsnicie au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate. Celebra impresară mărturisește că ea își dorea o altfel de viață, în lumina reflectoarelor. Anamaria povestește că l-a invitat la un restaurant și i-a mărturisit că ea își dorește să divorțeze, chiar dacă susține că Tibi este un om cum puțini se nasc pe acest pământ.

„Ne-am pierdut în ani. Eu îmi doream o altă viață, în lumina reflectoarelor, Tibi era un tip foarte bun, minunat, în viața lui nu m-a deranjat cu un cuvânt. Eu fiind un om foarte direct, când mi-am dat seama că îmi doresc cu totul altceva, voiam să mă întorc în România, să intru în impresariat, voiam să schimb, voiam multe lucruri, cu care nici nu putea fi de acord vreodată, pentru că el toată viața și-a dorit să rămână în America, să ne creștem copiii ca o familie normală.

Nu concepeam viața din America, cu toate că și acolo mă cunoșteau toți. Eu am pus capăt căsniciei, l-am invitat la restaurant și am vorbit atât de direct și frumos. I-am explicat că e un om cum puțini se nasc pe pământul ăsta și că merită să-și găsească pe cineva care să-i pună lumea la picioare, așa cum își dorește el.(…) Tibi m-a iubit dumnezeiește. Nu m-a deranjat niciodată cu nimic. M-a înțeles când am vrut să plec. Îl țineam lângă mine doar din egoism. Era foarte bun cu mine, mă ocrotea, mă idolatriza, dar eu nu puteam să-i ofer ceea ce merita.”, a povestit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu, prieteni foarte buni: „Mă bazez pe el la orice oră din zi și noapte”

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu au rămas foarte buni prieteni. Impresara are numai cuvinte de laudă la adresa fostului soț. Aceasta susține că Tibi a avut norocul vieții să o găsească pe Irina, actuala lui soție. Anamaria Prodan a dezvăluit că ea și fostul soț se ajută reciproc și iau decizii împreună.

“Tibi e cel mai bun prieten al meu, mă bazez pe el la orice oră din zi și noapte. A venit și el atunci cu noi, omul și-a sacrificat toată viața ș Irina, soția lui, și-a sacrificat și ea viața, dedicându-i Sarei, fetița mea și a lui TIbi, tot timpul lor, pentru a o face să atingă perfecțiunea în baschet. Rar am văzut un asemenea tată, care să trăiască pentru copiii lui.”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
4 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.