Horoscop zilnic 4 iulie 2022. Confuzie și slabă capacitate de concentrare. Tensiuni în familie pentru mai multe zodii

Află ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 4 iulie
Horoscop zilnic 4 iulie 2022. Confuzie și slabă capacitate de concentrare. Tensiuni în familie pentru mai multe zodii

Luna trece astăzi prin zodia Fecioară și ne imprimă simț practic, răbdare și atenție la detalii. Totodată, trebuie să luăm în calcul că formează aspecte tensionate cu planetele din Gemeni, context care ne poate aduce confuzie și o slabă capacitate de concentrare.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 4 iulie 2022. Nativii Taur pot avea tensiuni cu cei dragi din cauze financiare

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cu Luna în tranzit prin casa muncii, începi săptămâna în forță din punct de vedere profesional. Reușești să-ți organizezi programul astfel încât să fii productiv și să-ți rămână și puțin timp de relaxare. Încearcă să ai grijă la sarcinile care presupun minuțiozitate și ai grijă să nu te accidentezi din neatenție.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna traversează astăzi sectorul iubirii tale și acest aspect te face mai dornic de distracție, mai dornic să te bucuri de plăcerile vieții și mult mai deschis dacă primești o invitație romantică. Pe de altă parte, s-ar putea să apară unele tensiuni cu cei dragi din cauze financiare, însă vor fi rapid depășite.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Tranzitul Lunii de astăzi te susține să rezolvi chestiuni ce țin de casă, de activități gospodărești și de situații administrative. Ține cont că nu va fi totul ușor, ci va trebui să te stresezi și să depui un efort mai mare pentru a duce totul la bun sfârșit. Pe de alta parte, sunt posibile tensiuni cu familia destul de aprinse.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Comunici destul de bine cu cei din jur, dar ai și tendința de a le spune celorlalți ceea ce vor să audă sau, din contră, de a nu spune totul până la capăt. s-ar putea să fii mai mult pe drumuri pentru a rezolva situații ce țin de acte. Ai grijă la tendința de a fi prea critic.

Horoscop zilnic 4 iulie 2022. Nativii Balanță au nevoie de odihnă

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Dat fiind faptul că Luna trece prin sectorul tău financiar, te poate stimula atât la cheltuieli, cât și la economii. Cel mai probabil, te vei preocupa să faci niște plăți sau să recuperezi niște sume de bani. Nu este un o zi bună să dai bani cu împrumut prietenilor.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna trece prin zodia ta bun și te susține să ai randament în toate activitățile întreprinse. Însă ține cont că formează aspecte tensionate cu planetele din sectorul carierei tale, context care poate aduce tensiuni cu superiorii și provocări profesionale care îți vor pune la încercare răbdarea.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Astăzi s-ar putea să te simți mai obosit, fără vlagă și să ai un randament scăzut în activitățile fizice. Nici din punct de vedere psihic nu stai prea bine, dat fiind că poți amplifica niște frământări interioare. Încearcă să te odihnești mai mult și să nu te suprasoliciți.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Dacă simți că nu poți să faci față cerințelor de la locul de muncă sau activităților de zi cu zi, nu ezita să ceri ajutorul celor din jur. Pentru ca lucrurile să funcționeze mai ușor și să nu te soliciți mai mult decât este cazul, fă-ți un program și încearcă pe cât posibil să îl respecți.

Horoscop zilnic 4 iulie 2022. Întâlniri importante pentru nativii Săgetător

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Tranzitul Lunii de astăzi te stimulează să te afirmi, și să te îndrepți către atingerea unor obiective profesionale pe care le ai. S-ar putea să ai parte de întâlniri cu persoane importante, cu care poți negocia sau încheia un contract, un parteneriat. Pe de altă parte, ai grijă să nu stai mai mult la muncă și partenerul să-ți facă reproșuri.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ești dornic să-ți finalizezi niște sarcini la locul de muncă astfel încât să te simți mai liber, cu atât mai mult cu cât urmează să pleci într-o vacanță. Pe de altă parte, vei fi destul de tolerant cu cei care au altă gândire decât tine și vei căuta să aplanezi discuțiile în contradictoriu.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Contextul astrologic al zilei te susține să te implici în situații financiare care presupun recuperarea unei sume de bani sau a unor avantaje materiale. S-ar putea ca astrele chiar să fie de partea ta, așa că nu ai de ce să te stresezi mai mult decât este cazul. Pe de altă parte, este o zi buna pentru a te reapropia în intimitate de partener.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna tranzitează astăzi sectorul relațiilor tale și îți aduce o mai mare nevoie de a te conecta cu partenerul. Ai grijă mai mult la nevoile acestuia. Pe de altă parte, s-ar putea ca la locul de muncă să-i lași pe ceilalți să se agite mai mult, ba chiar le poți trasa din sarcinile tale. Nu sunt excluse unele tensiuni cu cei apropiați.

Horoscopul zilei de 4 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu: "După...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *