Imagine nemaivăzută cu Kate Middleton și fratele ei. Ce a postat James Middleton, după ce a aflat că aceasta suferă de o boală cruntă

Mesajul transmis de fratele ei

Scris de: Daoud Andra

25 Mar. 2024

La scurt timp după ce a împlinit 42 de ani, Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa de Wales a stat o perioadă departe de viața publică, după care a revenit cu un mesaj emoționant, în care a vorbit despre diagnostic și despre perioada dificilă pe care o traversează. Ce a publicat recent fratele ei, la scurt timp după aflarea diagnosticului.

Fratele lui Kate Middleton, mesaj emoționant pentru prințesă

Kate Middleton a dezvăluit, într-un filmuleț emoționant publicat vineri, că suferă de cancer. Medicii i-au descoperit boala în urma operației la care a fost supusă în luna ianuarie și, deși inițial s-a crezut că nu este vorba despre cancer, testele ulterioare au arătat altceva.

De când a aflat diagnosticul, prințesa a început deja tratamentul și a dispărut, pentru o perioadă, din viața publică. În tot acest timp, a procesat vestea și a stat mai mult în preajma celor dragi. William, cei trei copii ai lor, dar și părinții, fratele și sora i-au fost alături lui Kate în aceste momente dificile.

Citește și: Noul mesaj emoționant transmis de Kate Middleton după ce anunțat că are cancer. Ce a cerut Prințesa de Wales

La câteva zile după ce prințesa a vorbit despre boala sa, fratele ei, James Middleton, a publicat un mesaj emoționant pe internet. Acesta a postat o imagine cu el și cu Kate, din copilărie, și a scris în dreptul ei: ”De-a lungul anilor, am urcat mulți munți împreună. Ca o familie, îl vom urca și pe acesta împreună cu tine”.

Imagine nemaivăzută cu Kate Middleton și fratele ei. Ce a postat James Middleton, după ce a aflat că aceasta suferă de o boală cruntă
Kate și fratele ei, James, în copilărie

Anunțul făcut de Prințesa de Wales

Vineri, 22 martie, Kate Middleton a publicat un videoclip emoționant, care a fost preluat de toată presa. Soția lui William a avorbit cu emoție despre diagnosticul primit și despre faptul că a început tratamentul. Kate a ținut să le mulțumească oamenilor pentru susținere și să le transmită celor care se luptă, la rândul lor, cu această boală faptul că nu sunt singuri.

Citește și: De ce a apărut Kate Middleton singură în videoclipul prin care a anunțat că are cancer. Motivul pentru care William nu a fost alături de ea

”În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la acea vreme, se credea că starea mea nu este canceroasă. Operația a avut succes. Cu toate acestea, testele după operație au constatat că și cancerul a fost prezent. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit că ar trebui să urmez ședințe de chimioterapie preventivă și acum sunt în stadiile incipiente ale acelui tratament”, a mai spus Kate Middleton, în videoclipul publicat pe rețelele de socializare.

”Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, acum avem nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar deocamdată trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă. Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rugăm să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”, a conchis Kate.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7.7 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *