Cu ce își ocupă timpul părinții Lidiei Buble de când toți copiii s-au mutat la casele lor. ”O invidiez pe mami” VIDEO EXCLUSIV

”Gătește în continuare cantități industriale”

Lidia Buble a declarat în repetate rânduri că provine dintr-o familie numeroasă, cu 11 copii, și că a copilărit într-o casă unde erau mereu râsete, agitație mare, dar mai ales aglomerație. Între timp toți frații și surorile au crescut, și-au format propria familie și au părăsit casa natală. Artista a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că asta nu înseamnă că tatăl și mama ei se bucură în momentul de față de prea multă liniște căci, în continuare, casa lor este mereu plină.

”Nu mă dau în spate de la muncă”

Părinții Lidiei Buble nu se bucură de prea multă liniște nici după ce au devenit bunici, iar copiii s-au mutat la casele lor. Pentru că și-au crescut copiii în spiritul familial, în momentul de față niciunul nu s-a distanțat de ei. În timp ce Lidia Buble îi vizitează ori de câte ori are ocazia, însă îi sună zilnic, frații și surorile care s-au mutat în Deva sau într-o localitate mai aproape de casa părintească, sunt mai mereu în vizită.

”Din păcate am plecat toți copiii de acasă, nu mai este nimeni. Au rămas, nu știu dacă să zic că sunt singuri, dar oarecum singuri pentru că nu mai suntem noi, dar nepoții care stau în imediata apropiere îi vizitează aproape zilnic. Așa că mami în continuare gătește cantități industriale și se bucură de nepoți. O invidiez pentru că mi-ar plăcea să pot să fac acest lucru, dar din păcate se întâmplă ceva mai rar”, ne-a povestit Lidia Buble.

Artista și-ar dori să fie la fel de norocoasă precum mama ei și să se bucure mai mult de prezența nepoților săi, completând că pentru ea este cel mai bun mod de a se încărca cu energie pozitivă.

”Mă bucur și eu de nepoți, dar rar. Dacă ar fi după sufletul meu și după cum aș vrea eu, m-aș muta cu ei. Dar de câte ori pot și am ocazia mă duc să îi vizitez și să îmi bucur sufletul. De la ei mă încarc. Eu de la ei am toată energia asta, toată bucuria asta. Împlinirea asta ei mi-o dau”.

Lidia Buble a învățat empatia de la părinții ei

Copiii îi dau o stare de bine, așa că în momentul în care cei de la ”Hope and Homes for children” i-au cerut ajutorul, Lidia Buble nu a stat deloc pe gânduri și a răspuns că va ajuta din toate punctele de vedere.

”O să îmi rog toată comunitatea să susțină acest proiect pentru că acest proiect chiar merită. Este proiectul meu de suflet. Unde este vorba de copii o să mă vedeți de fiecare dată. Știi că eu foarte rar apar la evenimente, dar când este vorba de evenimente atât de faine, care îmi bucură sufletul și unde întâlnesc doar oameni buni, care vin cu dragoste și într-un scop foarte nobil, sunt acolo. Chiar stăteam și mă gândeam, când am ascultat acel recital cu vioara, că ar fi foarte drăguț să pregătesc un imn pentru acești copii. Pe lângă parte materială cu care, cu siguranță, voi participa și voi ajuta din tot sufletul, mi-aș dori să le pregătesc un cântec. Stând acolo în față mi-a venit acest gând și cred că or să se bucure foarte tare”, a explicat artista.

Citește și: Motivul pentru care Lidia Buble și-a șocat tatăl. Ce a ascuns de familia ei: ”Trebuie dați în judecată” VIDEO EXCLUSIV

Mai mult decât atât nu se sfiește nici să pună fizic umărul la treabă și să treacă pe șantier la construirea unei case pentru copiii instituționalizați. Nu ar fi pentru prima dată când Lidia Buble ar fi într-o astel de ipostază, fiind încă de mică învățată să facă tot felul de treburi casnice.

”Cu toată dragostea aș veni dacă mă cheamă. Știi că eu am mai făcut lucrul acesta. Adică la Deva, în cimitir cu tati. Nu mă dau în spate de la muncă. Nu este o rușine să muncești și dacă pot să-i ajut pe acești copii din mai  multe puncte de vedere o să fac cu tot sufletul. De ce? Dacă avem weekend-uri libere, nu sunt concerte, sau în timpul săptămânii, cu toată dragostea vin. Dar cred că cel mai bun ajutor și cel mai eficient pentru ei ar fi să fim aproape de ei dăruindu-le dragoste, să fim empatici, înțelegere, iubire. Pentru că iubirea vindecă orice, iubirea este cheia tuturor”, a explicat Lidia Buble pentru EGO.ro.

Învățată de mică să ajute pe cei din jurul ei, în mod special de la tatăl ei, preot de meserie, Lidia Buble refuză cu greu vreo invitație la un eveniment caritabil sau la alăturarea unei cauze caritabile.

”Nu este primul eveniment la care eu particip. Am mai fost și la penultimul eveniment, acolo unde am avut onoarea să fiu alături de unul dintre copiii care face parte din acest proiect. Tot așa, provenea dintr-o familie foarte numeroasă și a avut curajul să facă ceva mai mult pentru viața lui. I-a contactat, le-a spus care este visul lui și știu că a ajuns pe locul IV la un concurs, lucrează în Poliție, nu știu să spun exact că nu mă pricep, dar oricum a ajuns bine. Sunt copii foarte capabili, foarte înțelepți, foarte doritori să facă mai mult în viață și asta cumva m-a atras și m-a împins să îi ajut”, a mai punctat artista.

Citește și: Lidia Buble dădea autografe cu mult înainte de a visa să devină o artistă celebră. ”Puneam și ștampila tatălui meu de la Biserică” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *