Motivul pentru care Lidia Buble și-a șocat tatăl. Ce a ascuns de familia ei: ”Trebuie dați în judecată” VIDEO EXCLUSIV

”Nu am avut curajul să-i spun că a fost decizia mea”

La finele anului trecut, Lidia Buble își suprindea fanii cu o nouă schimbare de look, anunțând pe de-o parte o nouă etapă din viața ei, dar și un următor hit din cariera ei, ”Roșu nuclear”. Cu toate că s-a îndrăgostit pe loc de nuanța roșcat cupru, artista a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că i-a fost teamă să dea vestea părinților, în mod special tatălui ei, care învățat-o de mică să aprecieze frumusețea naturală.

Lidia Buble, despre schimbarea de look: ”Dacă nu fac acum când sunt tânără, când să mai fac?”

Din postura de artist, Lidia Buble a încercat mereu să vină cu ceva nou în fața publicului și nu doar în materie de muzică, ci și cu ajutorul look-ului și vestimentației. Însă, de cele mai multe ori, artistul Lidia Buble nu era deloc în concordanță cu omul Lidia Buble, sau cel puțin în ochii părinților ei. Astfel că, în momentul în care a decis să-și vopsească părul într-o nuanță de roșcat cupru, artista a avut temeri atât de cum îi va sta cu această culoare și dacă va reuși să o întrețină, dar și de cum va reacționa familia la o schimbare atât de mare.

”Există o mică teamă și acum, chiar dacă industria asta a produselor de înfrumusețare a avansat foarte mult, căci este o culoare foarte greu de întreținut. Cam la două-trei săptămâni trebuie să mă duc să-l nuanțez, o dată la o lună trebuie să vopsesc rădăcinile. Îmi place, dar chiar eram cu gândul ca undeva în toamnă să revin din nou la blond”, ne-a declarat Lidia Buble.

Dat fiind faptul că a devenit cunoscută pe vremea când era vopsită blond, Lidia Buble și-ar dori să revină la vechea nuanță, chiar dacă nu a purtat roșcatul nici măcar jumătate de an.

”Nu pot cu peruci. Crede-mă că am încercat de câteva ori, când filmam clipuri sau aveam ședințe foto, să port peruci sau extensii de păr și nu mă simt bine, adică stau așa foarte încordată, nu știu cum să-mi întorc capul. Zici că sunt împăiată. Îmi place tot ce este natural”.

Citește și: Lidia Buble și-a etalat mândră inelul. “Tot ce îmi dăruiește sentimental e mai mult decât am visat”. Ce anunț a făcut despre viața ei amoroasă, surpriză uriașă

Cea mai mare temere a Lidiei Buble nu a fost neapărat că nu o va prinde foarte bine acestă nuanță, care, sincer vorbind, nu vine bine oricui, ci de reacția părinților.

”Trebuie să-ți povestesc reacția lui tati. Mie îmi era frică că na, tati nu prea este el cu unghii vopsite, cercei, păr vopsit. Și într-o zi, na, deja toți frații mei, surorile mele știau de schimbare, părinții nu. Mi-am luat inima în dinți și am zis că trebuie să-i sun pe facetime. Am zis prima dată să o anunț pe mami. Ce să vezi, că am avut ghinion. Nu a răspuns mami pe facetime, ci a răspuns tati. A avut un șoc și mi-a zis: ”măi fată, dar ce-ai pățit. Măi, Lidia, dar ce ți-ai făcut?”. În momentul ăla m-am blocat” , ne-a povestit amuzată cântăreața.

Pentru că în familia lor nu a fost loc de minciuni și ocolișuri, reacția Lidiei a fost identică cu cea a unui copil de școala generală. Primul gând a fost să dea vina pe un șampon nuanțator și să-i spună tatălui ei că planul inițial a fost altul.

”Pentru că nu am avut curajul să-i spun că a fost decizia mea să îmi schimb și să îmi fac părul culoarea asta trăsnită, i-am zis că m-am dus la market și mi-am cumpărat un șampon și m-am trezit cu culoarea asta de păr, iar acum nu mai am ce să fac. La care tati, foarte serios așa, mi-a zis că trebuie dați în judecată că scrie ceva pe ambalaj și te trezești cu altceva”, a mai spus Lidia Buble.

Lidia Buble are un respect foarte mare față de părinții ei

Dacă în mod normal are grijă să fie extrem de sinceră și transparentă cu familia ei, de data aceasta a apelat la o minciună nevinovată din dorința de a nu-și dezamăgi tatăl. Pentru artistă este importantă famillia și chiar dacă este pe propriile picioare de mulți ani, încă se simte foarte legată de părinții ei.

”Eu am un respect foarte mare de părinții mei și mi-a fost teamă pentru că m-a luat pe nepregătite, adică pe nepusă masă. Nu mă așteptam să răspundă tatăl meu și când i-am văzut reacția, că a fost efectiv șocat, nu înțelegea de la un păr șaten, frumos natural, cum m-a lăsat Dumnezeu, de ce mi-am stricat eu părul”, a completat cântăreața.

Citește și: Afacerea nebănuită cu care Lidia Buble vrea să dea lovitura în România. Din ce va face mulți bani: “O să reușesc”

De-a lungul timpul, în ciuda unor comentarii răutăcioase legate de aspectul fizic, Lidia Buble a mizat pe naturalețe și a încercat să inspire și alte femei. Totuși, ținând cont că este artist și se prezintă în fața fanilor, este de părere că o schimbare de look este binevenită din când în când. A învățat de la tatăl  ei să se iubească așa cum este și cu greu îl convinge atunci când vine acasă vopsită diferit sau cu o tunsoare nouă.

”Nu îmi mai zice nimic acum, dar tot timpul îmi spunea că așa cum m-a creat Dumnezeu nu poate să mă facă nimeni mai frumoasă. Ne zice să ne lăsăm așa cum ne-a lăsat Dumnezeu. E adevărat și are dreptate, căci eu sunt adepta naturalului, dar cumva pe scenă mă simt mai în elementul meu să am ceva poate puțin mai deosebit, mai ieșit din comun. Și dacă nu fac acum când sunt tânără, când să mai fac? Păi când oi fi bătrână să zică nepoții că ce bunică au”, a punctat Lidia Buble pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *