Afacerea nebănuită cu care Lidia Buble vrea să dea lovitura în România. Din ce va face mulți bani: “O să reușesc”

Nu are legătură cu muzica

Scris de: Daoud Andra

02 Apr. 2024

Lidia Buble se bucură de succes pe plan muzical, dar nu le limitează doar la cariera artistică. Puțini știu că vedeta are o pasiune pe care, la un moment dat, se gândește să o transforme în business. În ce domeniu își dorește să deschidă o afacere.

Lidia Buble a dezvăluit în ce domeniu vrea să lanseze un business

A devenit cunoscută datorită vocii sale, fiind descoperită de Adrian Sînă, însă puțini știu ce alte pasiuni mai are Lidia Buble, în afară de muzică. Roșcata iubește să se aranjeze și este întotdeauna foarte atentă la aspectul fizic. Artista nu lasă nicio apariție la voia întâmplării și chiar a făcut o pasiune pentru make-up.

Invitată recent în emisiunea online Cafea cu Visuri, prezentată de Oana Andoni, Lidia Buble a povestit că se gândește, la un moment dat, să își lanseze un business cu produse de machiaj.

Citește și: Lidia Buble și-a etalat mândră inelul. “Tot ce îmi dăruiește sentimental e mai mult decât am visat”. Ce anunț a făcut despre viața ei amoroasă, surpriză uriașă

”Sunt o foarte mare iubitoare de parfumuri și de machiaj, în special de rujuri. Am în plan să dezvolt ceva și pe această latură. Vreau să transform pasiunea asta în ceva mai mare. Deja am început să lucrez așa câte puțin, să-mi fac mici conexiuni și sunt convinsă că la un moment dat o să reușesc să fac și acest lucru”, a declarat Lidia Buble.

Lidia Buble a lucrat ca femeie de serviciu, inainte de a deveni celebra 6
Lidia Buble are o pasiune pentru produsele de make-up

Artista a pornit de jos

Chiar dacă acum are tot ce își dorește, Lidia Buble nu uită de unde a plecat. Artista provine dintr-o familie cu 11 copii, fiind născută la Deva. În adolescență, vedeta a povestit că a avut mai multe job-uri pentru a face rost de bani. A lucrat ca bonă și și-a ajutat și tatăl la biserică. Atunci când a venit în București, până să cunoască succesul, s-a descurcat foarte greu cu banii, după cum a povestit chiar ea.

”Am ajuns în București cu 40 de lei și mi-era atât rușine să-l sun pe tati să-mi mai trimită bani de chirie. Știam la ce mă înham, viața din București nu e cea din Deva, e foarte scumpă. Au fost multe luni în care efectiv rămâneam fără bani. Mergeam prin supermarket-uri și știi că sunt biscuiții aceia vărsați. Treceam și mai luam unul-doi de acolo. N-am privit-o ca un furt sau ceva rău”, a povestit Lidia Buble, în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și: Lidia Buble a lucrat ca femeie de serviciu, înainte de a deveni celebră. Ce job avea însă în cimitir și ce alte meserii a mai avut: „Trebuia să îmi câștig banii”

”Nu aveam bani de metrou, de RATB, treceam pe sub bara de la metrou. Am făcut toate nebuniile. Am pornit dintr-un cimitir, de la sapă și de la roaba pe care o căram cu tatăl meu, și-am ajuns pe cele mai mari scene. Recunosc, am trăit într-o familie numeroasă cu 11 copii, așteptam hăinuțele de la frații mai mari. Am avut multe job-uri, iar din primii bani mai mergeam prin second-hand-uri și-mi cumpăram. Încă am piese vintage, în dulapul meu, cu chestii mai scumpe”, a mai povestit Lidia Buble.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *