Lidia Buble și-a etalat mândră inelul. “Tot ce îmi dăruiește sentimental e mai mult decât am visat”. Ce anunț a făcut despre viața ei amoroasă, surpriză uriașă

Ce a spus despre bijuterie

Scris de: Daoud Andra

17 Feb. 2024

Lidia Buble este într-o perioadă foarte bună a vieții ei. Artista tocmai a lansat o piesă nouă, iar pe plan personal este cât se poate de fericită și îndrăgostită. Invitată recent într-o emisiune TV, vedeta și-a etalat inelul cu pietre prețioase și a fost sinceră cu privire la bijuterie.

Lidia Buble a apărut cu un inel pe deget

În ultima vreme, Lidia Buble este cât se poate de discretă cu privire la viața personală. Cântăreața are, de ceva timp, o relație cu omul de afaceri Horațiu Nicolau, însă o ține departe de ochii curioșilor. De curând, a lansat melodia ”Roșu nuclear” și a fost invitată la emisiunea ”Vorbește lumea”, pentru a o cânta. Prezentatoarea emisiunii, Lili Sandu, a remarcat că artista purta o bijuterie pe degetul inelar și a vrut să știe dacă este vorba despre un inel de logodnă.

”A, nu e aia (n.r. logodnă)! Numai pe degetul ăsta (n.r. inelar) îmi vine, pe restul mi-e mare. Dar îți dau o veste, am schimbat prefixul. L-am primit cadou de ziua mea, la împlinirea vârstei de 30 de ani, dar deja i-am făcut de anul trecut. Așteptăm altul pentru aia (n.r. logodnă).”, a povestit artista.

Citește și: Cum o răsfață iubitul milionar pe Lidia Buble. Artista este o femeie norocoasă, puțini bărbați fac asta

Cât despre bărbatul din viața ei, Lidia Buble a spus:

”Tot ce-mi dăruiește sentimental e mai mult decât aș fi visat vreodată, și în rest pe lângă (n.r. bani)… aia nu mai punem că și acolo, dar acolo știi cum e, pentru aia și eu am muncit întotdeauna și mă puteam răsfăța și singură… dar așa, cu atâta iubire, atâta înțelegere și susținere, deci mă face să cred că pot să mut munții din loc.”

Lidia s-a afișat cu un inel masiv pe deget

Ce spune despre căsătorie

Chiar dacă toate surorile ei s-au căsătorit sau logodit, Lidia Buble nu se pregătește să facă acest pas prea curând. Deși are o relație de câțiva ani cu omul de afaceri cu 30 de ani mai mare decât ea, cântăreața nu se grăbește să facă pasul cel mare. Într-un interviu acordat în urmă cu puțin timp, artista a spus că nu are planuri de nuntă, deocamdată.

”Nu am planuri de căsătorie, tu știi că eu sunt foarte sinceră. Nici nu-mi permit să mint că instant îmi crește nasul ăsta și mai mare decât e, deci planuri de căsătorie nu sunt, deocamdată.”, a declarat Lidia Buble, pentru cancan.ro.

De curând, sora mai mică a Lidiei, Lorena, a fost cerută în căsătorie. Vedeta a felicitat-o, dar a spus, mai în glumă, mai în serios, că a rămas ultima din familie care nu își dorește să se căsătorească.

Citește și: Se anunță nuntă mare în familia Lidiei Buble! Tocmai a fost cerută în căsătorie, radiază de fericire

”M-ai lăsat singură la necaz… Te măriți și tu! Cum rămâne cu planurile alea, că nu ne mărităm niciodată?”, a transmis îndrăgita cântăreață pe contul ei de Instagram, cu ocazia logodnei surorii sale.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *