Cum o răsfață iubitul milionar pe Lidia Buble. Artista este o femeie norocoasă, puțini bărbați fac asta

Cum o răsfață iubitul milionar pe Lidia Buble. Artista este o femeie norocoasă, puțini bărbați fac asta

Lidia Buble și Horațiu Nicolau sunt împreună de aproape trei ani. Cei doi au preferat însă să își trăiască povestea de dragoste discret, departe de lumina reflectoarelor. Astfel că fanii artistei au avut ocazia extrem de rar să o vadă pe la brațul iubitului ei. Cu toate acestea, recent, cuplul a fost surprins în București, iar partenerul cântăreței a făcut un gest impresionant.

Lidia Buble, răsfățată de iubitul milionar

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a încercat să își găsească partenerul ideal. Artista a avut mai multe încercări de relații, însă niciuna nu a fost cu final fericit. Ulterior, cântăreața l-a cunoscut pe Horațiu Nicolau, iar de aproape trei ani, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Citește și: Cu ce se ocupa Lidia Buble până să ajungă celebră: “Eu am venit cu total alte gânduri în București”. A avut un parcurs impresionant

Omul de afaceri este mai mare decât iubita lui cu 32 de ani, însă acest lucru nu a reprezentat un inpediment pentru relația lor. Lidia Buble (30 de ani) și Horațiu Nicolau (62 de ani) își trăiesc povestea de iubire departe de ochii curioșilor și rare sunt momentele când aceștia pot fi văzuți împreună în public. Mai mult, artista nu a dorit până acum nici măcar să publice fotografii cu paterenrul său pe rețelele de socializare.

De curând, cuplul a fost surprins de paparazzi Spynews ieșind dintr-un restaurant de lux din nordul Capitalei. După ce au luat masa, cei doi au luat la pachet mâncare, dar și o sticlă de vin. Atunci când au ajuns la mașină, un superb Ford Mustang roșu, primit cadou de Lidia Buble din partea lui Răzvan Simion, actualul iubit al artistei a făcut un gest special.

Bărbat galant și foarte atent cu iubita lui, Horațiu Nicolau i-a deschis portiera Lidiei Buble, înainte ca aceasta să se urce pe scaunul din dreapta. Toată lumea a observat că omul de afaceri conduce mașina pe care vedeta a primit-o cadou de ziua ei de naștere de la prezentatorul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cei doi s-au îndreptat ulterior către apartamentul în care locuiesc împreună.

Lidia Buble, mai siceră ca niciodată. Ce spune despre căsătoria cu iubitul ei: ”Nu pot să mint”

Chiar dacă omul de afaceri are mai mult decât dublul vârstei Lidiei, acest lucru se pare că nu stă deloc în calea fericirii lor. Relația rezistă de mai bine de doi ani, iar mulți s-au întrebat dacă cei doi se gândesc la căsătorie. Cântăreața a lămurit de curând misterul.

Citește și: Câți frați are Lidia Buble, de fapt. Mezina familiei zici că este Sophia Loren în tinerețe: “Plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori”

”Nu am planuri de căsătorie, tu știi că eu sunt foarte sinceră. Nici nu-mi permit să mint că instant îmi crește nasul ăsta și mai mare decât e, deci planuri de căsătorie nu sunt, deocamdată. Iar referitor la muzică… pregătesc muzică nouă, promit să vă surprind într-un mod foarte plăcut, mai plăcut decât până acum, am scris foarte multe piese și în ultima perioadă m-am implicat chiar eu foarte mult în scrierea pieselor.”, a declarat recent Lidia Buble, potrivit cancan.ro.

Cu ce se ocupă iubitul Lidiei Buble

Horațiu Nicolau este un potent om de afaceri, în vârstă de 62 de ani. A fost patronul postului de televiziune Telesport, pe care l-a vândut grupului Realitatea. Afaceristul deține aplicația Twelp, printre altele, care le oferă șoferilor asistență atunci când au nevoie. Are însă și alte afaceri care îi aduc venituri.

Omul de afaceri a fost căsătorit și, împreună cu fosta soție, au fost nașii de cununie ai lui Cristian Boureanu, la nunta cu Valentina Pelinel. După divorțul de soția sa, afaceristul a fost surprins în compania mai multor domnișoare, înainte de a forma un cuplu cu Lidia Buble.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 28 Aprilie 2024. Astazi, Varsatorii vor fi recompensati datorita muncii depuse, Racii ar trebui...
Cele mai de succes 5 zodii în luna Mai 2024
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *