Câți frați are Lidia Buble, de fapt. Mezina familiei zici că este Sophia Loren în tinerețe: “Plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori”

Cum arată surorile Lidiei Buble.
Câți frați are Lidia Buble, de fapt. Mezina familiei zici că este Sophia Loren în tinerețe: “Plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori”

Este binescunoscut faptul că Lidia Buble face parte dintr-o familie numeroasă. Ea are 10 frați, iar mezina familiei, Lorena, seamănă leit cu Sophia Loren în tinerețe. Iată cum arată surorile artistei și cum au reușit părinții ei să crească 11 copii. Povestea fabuloasă.

Lidia Buble este al patrulea copil al familiei

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Și-a făcut un nume în industria muzicală încă de când era foarte tânără, iar cariera ei a cunoscut o creștere constantă de-a lungul anilor.

Face parte dintr-o familie extrem de numeroasă, având alți 10 frați. Surorile artistei seamănă cu ea și sunt la fel de frumoase. Însă mezina femiliei este cu adevărat specială. Chipul ei aduce aminte de celebra actriță italiană Sophia Loren în tinerețe.

Citește și: Lidia Buble, splendidă într-o ținută îndrăzneață. Ce a lăsat la vedere iubita lui Horațiu Nicolau

Lidia Buble a vorbit mereu cu dragoste despre familia ei. În urmă cu ceva timp, ea a rememeorat viața în casa părintească. Cei 11 frați și părinții lor au locuit într-un apartament cu 4 camere din Deva. Copiii dormeau în paturi suprapuse, însă lipsa confortului nu le-a afectat copilăria. Dimpotrivă, au trăit împreună cele mai frumoase momente.

”Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, povestea Lidia, pentru Click!.

Lidia Buble si surorile ei
Lidia Buble si surorile ei

Lidia Buble, o copilărie fericită alături de cei 10 frați

De departea cea mai dificilă sarcină pentru membrii familiei Buble era să se deplaseze cu mașina. Părinții lor aveau o Dacia 1310 și erau nevoiți cu toții să meargă înghesuiți.

Citește și: Lidia Buble, mărturisiri despre relația cu iubitul ei, Horațiu Nicolau, mai în vârstă cu aproape 30 de ani decât ea : “Dumnezeu m-a binecuvântat”

”Îmi amintesc că atunci când ne duceam la cules de mere sau de cartofi, la ţară, mergeam toţi 13 cu o Dacia 1310, iar lumea se uita la noi ca la urs. Nu încăpeam, dar ne îngrămădeam cum puteam, iar mama era nevoită să ne pună pe mine şi pe fratele meu între picioarele ei, atunci când era Poliţie. Culmea e că tot ne trăgeau pe dreapta, însă tata scăpa mereu de amendă”, a mai declarat Lidia.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *