Lidia Buble, mărturisiri despre relația cu iubitul ei, Horațiu Nicolau, mai în vârstă cu aproape 30 de ani decât ea : “Dumnezeu m-a binecuvântat”

Afaceristul o face cea mai fericită femeie

De mai bine de un an, Lidia Buble se iubește cu afaceristul Horațiu Nicolau, în vârstă de 62 de ani. Solista nu și-a făcut publică relația, dar a mărturisit recent că este mai fericită ca niciodată. În plus, ea a primit deja un inel cu diamant din partea omului de afaceri.

Lidia Buble, mai sinceră ca niciodată despre povestea de dragoste cu Horațiu Nicolau

Lidia Buble s-a iubit timp de cinci ani cu Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. După despărțirea de acesta, solista a fost surprinsă la brațul mai multor bărbați celebri, însă Horațiu Nicolau, un om de afaceri în vârstă de 62 de ani, a fost cel care a cucerit-o pe deplin. De atunci, viața ei s-a schimbat radical!

De curând, Lidia Buble a mărturisit că este bucuroasă că a găsit o persoană care să o facă să se simtă în al nouălea cer. Solista a precizat că Horațiu Nicolau este cel care o face să zâmbească în fiecare zi.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a ținut să mai precizeze că acum traversează cea mai bună perioadă din viața sa.

„ Lasă că știți voi, din presă. Important este că el este omul care mă face să zâmbesc în fiecare zi și care m-a împlinit pe deplin.Foarte fericită, se vede, nu? Sunt mai relaxată, pentru că în sfârșit pot să mă exprim așa cum simt eu în sufletul meu și asta mă bucură foarte tare și da, sunt fericită pentru că am toate motivele să fiu fericită. Și m-am așezat, ca să zic, și sunt plină de bucurie pe toate planurile. Tot ce fac, fac cu dragoste, cu sufletul și mă bucur. Nu este meritul meu, Dumnezeu m-a binecuvântat cu oameni minunați în viața mea, care au contribuit și contribuie în fiecare zi la starea pe care o vezi tu acum”, a spus artista pentru Ciao.ro. 

Citește și: Cum arată Lidia Buble fără pic de machiaj. Este una dintre puținele artiste din țară care au curajul să apară așa

A primit și un inel cu diamante

Lidia Buble a primit în dar din partea lui Horațiu Nicolau un inel cu diamant, cu ocazia zilei sale de naștere. Pe 9 iunie, vedeta a împlinit 30 de ani.

„Este un inel pe care l-am primit la împlinirea vârstei de 30 de ani. Vine superb. Este un diamant de 5 carate. L-am primit în semn de iubire, de apreciere și este, de altfel, primul inel serios pe care îl port cu plăcere zilnic, pentru că până acum mă împodobeam așa doar pe la concerte. Dar pe acesta, pentru că este și primit din partea unei persoane foarte dragi, îl port zilnic.”, a mai spus aceasta.

Citește și: „Doamne, m-am crucit”: Pe Lidia Buble au lăsat-o nervii și nu s-a mai putut controla. Ce se întâmplă cu iubita lui Horațiu Nicolau

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *