Cum arată Lidia Buble fără pic de machiaj. Este una dintre puținele artiste din țară care au curajul să apară așa

Artista s-a afișat naturală în online

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară și este extrem de deschisă față de fanii ei, cu care împărtășește aproape orice moment important din viața ei. Și pentru că ține atât de mult la comunitatea ei de pe Instagram, artista nu se ferește să se afișeze în toată splendoarea, fără mic de machiaj și complet naturală. Iată cum au reacționat fanii vedetei! Comentariile nu au contenit.

Lidia Buble, fără strop de machiaj pe internet

Atunci când nu e pe scenă la concerte sau la evenimente, Lidia Buble se bucură din plin de viață și lasă de o parte artificiile de imagine. Artista alege să poarte cât mai puțin sau chiar deloc machiaj atunci când are timp liber și nu se sfiește deloc să se afișeze astfel în mediul online, în fața fanilor, și nu numai. De-a lungul timpului, Lidia Buble s-a mai afișat fără make-up pe Instagram și de fiecare dată a primit doar comentarii laudative din partea internauților, impresionați de frumusețea naturală a artistei. Ce-i drept, Lidia este una dintre vedetele care se pot bucura de un ten fără cusur.

„Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”, „Ești superbă @lidiabuble 😍 felicitări”, „Ești frumoasă așa cum ești ca o zână din povești”, „Cu ochii ăia tristi, cu ochii ăia mari, cu ochii ăia…”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Lidia Buble nu vrea să apeleze la operații estetice

Lidia Buble a fost mereu asumată și a vorbit, atunci când a fost cazul, despre felul în care arată. Artista a mărturisit că nu simte nevoia să facă vreo schimbare la felul în care arată, iar dacă ar fi să apeleze la o astfel de intervenție ar fi doar în cazul în care ar avea o problemă reală care să necesite intervenirea chirurgicală.

„Eu nu sunt împotriva celor care apelează la astfel de intervenții și nici nu pot spune dacă este în regulă sau nu, pentru că fiecare alege ce face cu propriul corp. Eu sunt adepta intervențiilor de genul dacă există ceva de ordin funcțional și trebuie „reparat” dar, în rest, în ceea ce ma privește nu aș apela să-mi fac vreo ajustare. A fi natural este unic și de mare mândrie!”, a spus Lidia Buble pentru spynews.ro.

Lidia Buble spune că își acceptă fiecare parte din corp și este recunoscătoare că este sănătoasă. Și deși au fost guri rele care au născut controverse legate de forma nasului artistei, presiunea nu a făcut-o să apeleze la bisturiu, ba chiar și-a dat seama că este înzestrată de mama natură cu tot ce are nevoie.

„Eu sunt de părere că nimeni nu are vreun defect. Nu am avut, vreodată, complexe sau să spun că mă deranjează ceva la mine. Dimpotrivă, am mulțumit Celui de Sus că m-am născut, crescut sănătoasă și că sunt mandră de cum sunt. Iar, atunci când primeam multe mesaje legate de nasul meu, să știți că nu mă deranja. Ba spuneam, și încă susțin asta, că nasul acesta e unic, cu personalitate. Asta mă face să fiu aparte…originală”, a mai spus Lidia Buble.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *