Lidia Buble dădea autografe cu mult înainte de a visa să devină o artistă celebră. ”Puneam și ștampila tatălui meu de la Biserică” VIDEO EXCLUSIV

”Am furat semnătura mamei mele”

Lidia Buble cântă de mică, însă planurile ei în copilărie nu s-au îndreptat niciodată către o carieră muzicală. Toată lumea știe că a fost descoperită întâmplător de Adi Sînă, care i-a și produs single-ul de debut. Însă, cum totul în viață nu este întâmplător, Lidia Buble mărturisește în exclusivitate pentru EGO.ro că această carieră artistică nu a luat-o pe nepregătite căci își realizase de mult semnătura cu care avea să dea autografe admiratorilor.

”Pentru mine, ca artist, este cea mai mare răsplată”

Și în 2024, când aproape totul este digitalizat, Lidia Buble continuă să dea autografe, de mână, pe caietele admiratorilor ei. Așa am întâlnit-o și zilele trecute. Cu toate că nu era la niciun concert, ci la un eveniment de strângere de fonduri organizat de Hope and Homes for Children, Lidia Buble era înconjurată de copii care îi cereau autograf și să se pozeze cu ei.

”Apropos de fetele astea simpatice care au venit ele să ceară autograf și poze, să știi că pentru mine, ca artist, asta este cea mai mare răsplată. Când vezi că acești copii vin spre tine nu există satisfacție mai mare. Copiii nu mint niciodată și ei simt cu adevărat oamenii. Să te încarci cu o iubire pură de la copii, o iubire necondiționată, este ceva absolut minunat”, ne-a explicat extrem de entuziasmată Lidia Buble.

Citește și: Cu ce se ocupa Lidia Buble până să ajungă celebră: “Eu am venit cu total alte gânduri în București”. A avut un parcurs impresionant

Extrem de sinceră, Lidia Buble a mărturisit că nu a fost extrem de creativă atunci când și-a creat semnătura, ci a copiat-o pe a mamei sale. Nu pentru a își semna singură carnetul de note sau vreo scutire de la școală, ci pentru că momentul în care și-a dat seama că are nevoie de o semnătură a fost în perioada în care abia învăța să scrie și să citească.

”Referitor la autograf, la semnătura mea, să știi că am exersat-o de mică. Pentru că eu atunci când eram mică mă visam hairstilist, musafir și poștăriță. De fiecare dată când venea poștărița acasă la mami ca să-i aducă alocațiile noastre, îmi plăcea foarte tare, deci mă fascina, când o vedeam cum semna. Semnătura mea este foarte asemănătoare cu a mamei mele. Am ”furat-o” oarecum”, ne-a explicat artista.

Lidia Buble își dorea să fie poștăriță atunci când era mică

Astfel că, pe lângă meseriile pe care le-a avut de-a lungul timpului, înainte de a deveni celebră, se poate contoriza și cea de poștaș. Ce-i drept nu a fost remunerată pentru prestația ei, însă munca depusă, dar mai ales implicarea de care dădea dovadă, o caracterizau drept o poșteriță veritabilă.

”De fiecare dată când mă întorceam de la școală o plasă de rafie pe care mi-o puneam după cap. Rupeam foarte multe coli de A4 că știu că mă certa mami și îmi zicea că noi avem nevoie de foilea alea și le transformam cumva în bancnote, în scrisori, în ziare și le duceam la surorile mele”, a explicat amuzată artista.

Lidia Buble avea să facă totul ca la carte căci nu oferea scrisoarea, alocația sau pensia, ori ce își mai imagina ea că le oferă surorilor ei până când acțiunea nu era dusă până la capăt.

”Le mai puneam și ștampila tatălui meu de la Biserică și apoi mă și semnam pe ele. Deci era cea mai mare satisfacție pentru mine. Dar da, i-am furat semnătura mamei, care uite că a devenit celebră”, a mai completat Lidia Buble pentru EGO.ro.

Citește și: Motivul pentru care Lidia Buble și-a șocat tatăl. Ce a ascuns de familia ei: ”Trebuie dați în judecată” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *