Imagini incredibil de frumoase din grădina Andreei Marin. Vedeta și-a făcut în curtea casei un colț de rai: “Florile minunate de primăvară, îngrijite cu iubire”

Iată cum arată grădina prezentatoarei TV!

Andreea Marin locuiește de câțiva ani într-o vilă superbă situată în Pipera. Acolo, îndrăgita prezentatoare de televiziune și-a amenajat și o grădină minunată, care pare a fi un adevărat colț de rai. În urmă cu puțin timp, vedeta le-a arătat internauților florile sale, care dau viață și culoare întregului spațiu. Iată cum arată ”paradisul verde” al moderatoarei!

Cum arată grădina Andreei Marin

Andreea Marin este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. Prezentatoarea TV se bucură de o comunitate uriașă pe rețelele sociale, acolo unde postează clipuri și imagini în care arată cum decurg zilele din viața sa.

De curând, ea le-a mărturisit internauților că a terminat de amenajat grădina. În plus, iubita lui Adrian Brâncoveanu a distribuit pe internet și un filmuleț cu colțul de rai.

”După multe nopți nedormite și zile petrecute în birou cu nasul în laptop, simt în sfârșit parfumul Grădinii cu miresme. Culorile, verdele, seninul, zumzetul, ciripitul, adierile, iarba alintându-mi tălpile.

Zile în care natura se împodobește în așteptarea sărbătorilor pascale. Florile minunate de primăvară plantate de curând în grădina noastră vin în ghivece de departe, din nordul țării , din serele @alma_kert , sunt îngrijite cu iubire si tare frumoase și trainice, mulțumim! O zi frumoasă tuturor!” a scris moderatoarea în mediul online.

Imagini superbe cu florile vedetei

După cum se poate observa și în imaginile din galeria foto a acestui articol, Andreea Marin are o grădină ca în povești. Vedeta are o mulțime de trandafiri de toate culorile, care te îmbie cu mirosul și frumusețea lor.

De asemenea, vedeta se mai poate lăuda și cu alte plante care-ți taie răsuflarea. Ele oferă o pată de culoare grădinii și o relaxează pe prezentatoare, dar și pe musafirii acesteia. Totodată, Andreea Marin are și câțiva pomi, dar și două statuete care întruchipează un cuplu de bufnițe.

Citește și Andreea Marin și iubitul, surprinși în ipostaze tandre la gala “Nu există nu se poate!”. Vedeta a vorbit deschis despre relația lor: “Iubirea exprimată în toate felurile”!

Prezentatoarea TV și-a renovat casa în urmă cu 3 ani

Andreea Marin și-a renovat casa din Pipera în urmă cu trei ani de zile. Tot atunci, și curtea vedetei a trecut printr-un proces de reamenajare. La vremea aceea, moderatoarea s-a declarat mulțumită de rezultat și a împărtășit bucuria cu fanii ei.

”Tușa personală și amintirile ce rămân după ce ai făcut cu mâinile tale un lucru pe care-l privești apoi zilnic și te bucuri că e unic, al tău, nu-l găsești replicat întocmai nicăieri.

Bucuria de a clădi ceva împreună, chiar și când batem cuie, măsurăm, imaginăm, potrivim, aranjăm. Simplitatea unei zile cu soare și cu ploaie. Viața e frumoasă, atunci când e pace în noi”, a scris Andreea Marin, acum ceva timp, pe Instagram.

Citește și Vedetele din România, transformate după ani și ani de la debut! Cum arătau când au devenit cunoscute Andreea Marin, Andra sau Delia FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *