Planta miraculoasă din grădina Andreei Marin. O cultivă mereu pentru calitățile sale deosebite

Planta pe care și Andreea Marin o are în grădina sa este considerată un adevărat elixir al tinereții. Iată ce beneficii oferă.
Planta miraculoasă din grădina Andreei Marin. O cultivă mereu pentru calitățile sale deosebite

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Marin este pasionată de grădinărit. Curtea casei sale este plină de viață și culoare. Din mulțimea de flori multicolore, pomi de tot felul și chiar legume, o plantă se remarcă în mod deosebit. Vedeta o cultivă pentru calitățile sale incredibile. Iată care este planta miraculoasă din grădina Andreei Marin.

Planta miraculoasă din grădina Andreei Marin

De câțiva ani, Andreea Marin a dobândit o nouă pasiune: grădinăritul. Iubește natura și tot ceea ce oferă aceasta, motiv pentru care a ales să își creeze un mic colț de Rai chiar în curtea casei sale.

Citește și: Câți copii are Andreea Marin, de fapt. Violeta nu este singura ei fiică. Doar apropiații știu acest detaliu

Are pomi fructiferi și chiar câțiva exotici, plante de tot soiul și o serie de leguminoase. Florile viu colorate nu lipsesc nici ele din grădina vedetei.

„Dacă pomișorii noștri, cireșul și vișinul, au rodit pentru prima dată în petecul nostru de grădină îngrijit cu tot sufletul, dacă mandarinul și lămâiul cu fructele lor viu colorate, ne înveselesc privirea în zori și dau gust și miros îmbietor în bucătăria noastră veselă, atunci ploaia asta nesuferită are un sens.

Legumele de trebuință în bucătăria noastră au altă savoare atunci când sunt proaspăt culese din fața ferestrei”, a scris fosta prezentatoare TV pe pagina sa oficială de Facebook.

Însă din multitudinea de plante pe care Andreea Marin le cultivă în grădina sa, una se remarcă în mod deosebit. Aceasta oferă o serie de beneficii asupra întregului organsim și este considerată un adevărat elixir al tinereții.

Citește și: Andreea Marin întinerește pe zi ce trece. Vedeta, apariție rară cu decolteul la vedere, fanii sunt uluiți

Este vorba de iarba de grâu, o plantă folosită inclusiv în scop medicinal datorită multitudinii de nutrienți și antioxidați pe care îi conține, precum fier, calciu, seleniu, enzime, magneziu, fitonutrienți, aminoacizi vitamine (A,C, E, K, si complexul B) și proteine.

Beneficiile remarcabile ale acestei plante

Iarba de grâu este cunoscută ca fiind o plantă extrem de benefică asupra întregului organism. Are proprietăți antioxidante, antibacteriene și antiinflamatoare. Cei care consumă iarbă de grâu, pot combate o serie de boli, precum: răceala, tusea, febra, probleme digestive și nu numai.

De asemenea, iarba de grâu ajută la elimiarea toxinelor. Acest lucru este posibil datorită substanțelor nutritive care ajută organismul să elimine ipmuritățile și toxinele stocate.

În plus, iarba de grâu este benefică și în menținerea unei digestii sănătoase. Conține o serie de enzime care ajută la descompunerea alimentelor și la absorbția nutrienților.

Totodată, întărește sistemul imunitar și oferă energie. Este recomandat ca iarba de grâu să fie consumată sub formă de pudră, care poate fi amestecată într-un suc sau smoothie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *