Andreea Marin întinerește pe zi ce trece. Vedeta, apariție rară cu decolteul la vedere, fanii sunt uluiți

Andreea Marin i-a cucerit pe internauți cu apariția ei

Anul acesta, Andreea Marin va împlini vârsta de 49 de ani, însă fotografiile publicate de fosta zână a surprizelor în mediul online spun cu totul și cu totul altceva. Prezentatoarea de televiziune întinerește pe zi ce trece și pare că a găsit elixirul tinereții fără bătrânețe. Dovada constă și în cea mai recentă apariție a sa de pe Facebook, unde a apărut cu o rochie decoltată, care i-a pus în evidență bustul superb.

Andreea Marin, apariție incendiară pe rețelele sociale

Andreea Marin nu mai are nevoie de nicio prezentare. În vârstă de 48 de ani, ea este cunoscută ca fiind o prezentatoare TV excepțională și o femeie frumoasă și extrem de puternică.

Deși, de-a lungul vieții sale, fosta zână a surprizelor a trecut printr-o serie de greutăți și trei divorțuri dureroase, vedeta a mers mai departe cu fruntea sus și și-a refăcut viața.

Acum, Andreea Marin este extrem de fericită alături de Adrian Brâncoveanu, bărbat care îi este alături de aproximativ șase ani de zile. Cei doi sunt foarte uniți şi în plus acesta se înțelege de minune cu fiica prezentatoarei, Violeta.

Astfel, vedeta are toate motivele să strălucească și o face fără măsură. Recent, ea a le-a arătat fanilor cât de bine arată, cu toate că nu se mai află la prima tinerețe.

Vedeta a apărut pe rețelele sociale într-o rochie superbă, albastră și decoltată, care i-a pus în evidență toate atuu-urile fizice pe care ea le deține. Fanii au admirat-o pe vedetă și au felicitat-o pentru felul în care se menține în formă.

”Perfectă!

O doamnă adevărată!

Ce frumoasă ești!”, au fost doar câteva dintre mesajele scrise de internauți.

Citește și Violeta Bănică, declarații surprinzătoare despre relația cu Andreea Marin și Ștefan Bănică: “Am doi părinți brilianți”. Ce mesaj prețios le-a transmis!

Andreea Marin
Andreea Marin

Ce face Andreea Marin pentru un ten perfect

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin a vorbit deschis despre modul în care își îngrijește tenul. Află ce face frumoasa prezentatoare TV pentru a avea un chip perfect.

”Nu aș putea spune că am secrete. Pot să spun doar că e bine să-ți menții fața curată, machiajul să fie cât mai fin, mai natural. Nu-ți încărca fața, porii, mai ales că poate nu ai nevoie de asta, nu încerca să-l îmbătrânești. Până la urmă, ceea ce folosim în exces nu face decât să adauge ani”, a dezvăluit vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și Cum arată Andreea Marin fără machiaj. Ipostaza în care admiratorii nu au mai avut ocazia să o vadă până acum!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *