Violeta Bănică, declarații surprinzătoare despre relația cu Andreea Marin și Ștefan Bănică: “Am doi părinți brilianți”. Ce mesaj prețios le-a transmis

Ce le-a transmis Violeta Bănică părinților ei
Violeta Bănică, declarații surprinzătoare despre relația cu Andreea Marin și Ștefan Bănică: “Am doi părinți brilianți”. Ce mesaj prețios le-a transmis

Violeta Bănică, declarații surprinzătoare despre relația cu Andreea Marin și Ștefan Bănică. Fiica prezentatoarei TV și a artistului a vorbit deschis despre relația cu părinții ei și a dezvăluit ce fel de educație a primit de le aceștia. Violeta este tare mândră atât de mama ei cât și de tatăl său și le-a transmis acestora un mesaj extrem de emoționant.

Violeta Bănică, declarații surprinzătoare despre relația cu Andreea Marin și Ștefan Bănică

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au de ce să fie mândri. Fiica lor, Violeta, s-a transformat într-o domnișoară în toată regula și este de o frumusețe sclipitoare. Aparițiile publice ale adolescentei sunt extrem de rare, însă de fiecare dată când o face, demonstrează că este înzestrată cu un farmec aparte.

Te-ar putea interesa și: Andreea Marin și Violeta au stârnit un mega scandal pe internet. Reacția vedetei: “Nu îmi cresc altfel copilul”

Violeta Bănică, în vârstă de 16 ani, a participat recent la o emisiune online, unde a vorbit despre relația cu părinții ei. Adolescenta a avut un discurs elogiativ la adresa lor și le-a făcut acestora chiar și o declarație de iubire, care cu siguranță îi va emoționa.

”Ambii mei părinți mi-au spus același lucru: Noi vedem că ești un copil special, te iubim din tot sufletul și te susținem în orice vrei să faci. Și pentru asta îi iubesc și îi apreciez atât de mult. Am doi părinți brilianți, pur și simplu. Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Sunt doi oameni puternici, sunt doi oameni frumoși și sunt aici lângă mine oricând am nevoie”, a spus tânăra despre părinții ei, potrivit Spectacola.ro.

Violeta Bănică a obținut o bursă în SUA

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. este nu doar frumoasă, ci și inteligentă și extrem de muncitoare. În urmă cu câteva săptămâni, adolescenta a mers în Statele Unite, acolo unde a obținut o bursă. Mama ei a însoțit-o și a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a descris întreaga experiență. Fosta prezentatoare TV s-a arătat extrem de mândră de fiica ei și de realizările sale.

Acum știu că fiica mea a crescut și, prin forțe proprii, luându-și deciziile în mâinile sale, a depășit interviurile succesive de calificare, eseul, cerințele online ale binecunoscutei Fundații Tony Robbins și a devenit singura adolescentă ce avea să plece din România anul acesta spre America, pentru a petrece o săptămână intensă de învățare, inspirațională la Global Youth Leadership Summit din San Diego, experiență care a marcat-o pozitiv, alături de tineri din zeci de țări din întreaga lume și traineri binecunoscuți la nivel mondial. Ne e teamă că nu se vor descurca fără noi, dar pentru copiii acestui secol nu mai există granițe, când unitatea de măsura care contează e capacitatea minții lor. O astfel de bursă e șansa care schimbă viziunea unui tânăr la început de drum, îi dă aripi către viitor.”, a scris Andreea Marin, pe Instagram, în dreptul unor fotografii de peste Ocean.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *